Wednesday, February 20, 2013

♥ Happy Birthday, My Blog ♥

Alhamdulillah. Da 3 tahun umur blog ni. Baru perasan bila da post entry resepi tadi. 

Ni entry umur blog yang setahun.  HERE
Ni entry umur blog yang 2 tahun.  HERE

Walaupun blog ni macam biskut chipsmore. kejap ada entry, kejap takde. Tapi ada lah juga memberi jasa dengan membantu mengisi masa lapang, peneman untuk aku membebel dan meluah pendapat dan juga tambah pendapatan melalui Nuffnang walaupun income tak seberapa sangat. syukur. ada la juga dari takde langsung. 

Untuk semua followers, terima kasih sebab sudi follow blog ni. Untuk yang singgah secara tak sengaja melalui hasil carian Google, kalau jumpa maklumat yang berguna, boleh lah diguna pakai. Yang buruk, harap dimaafkan.