Saturday, February 23, 2013

♥ All sold out ♥

Assalamualaikum dan hi!

Syukur. Akhirnya semua ready made yang tersimpan sejak zaman berzaman telah pun dimiliki oleh sis Hasni Muniati. Harini nasib baik sempat pos walaupun membazir masa menunggu setengah jam dengan sia-sia sebab pengeposan pos Laju da tutup pukul 3.45 pm sebenarnya. Terus pergi area bandar sebab da janji dengan akak ni nak hantar barang arini. Lega rasanya bila semua barang ni ada orang nak ambil. huehue. Macam 1 kepuasan betul. Sampai da takde barang ready made untuk buat contoh. Sebab orang selalu tanya apa yang aku buat dengan material yang menimbun-nimbun ni. Memang bersepah rumah. Kesemuanya 8unit barang je iaitu door sign, calculator case, key chains,  id card holder, hp case. Dan free gift 1 set handmade brooch. Lepas ni boleh gatal-gatal jahit benda lain pula. weee