Sunday, February 20, 2011

♥ Happy Birthday, My Blog ♥


Assalamualaikum dan hi!

Tuan blog nak wish kat blog sendiri boleh kan? Sempena birthday dia tepat 12 malam ni. kehkeh. Blog ni banyak berjasa wehh. Da setahun usia dia. Masa awal-awal dulu memang tak aktif sangat. Maklumlah masih belajar. Tapi sejak da duduk rumah ni, memang hari-hari mengadap si blog. Segala kesedihan, kegeraman, kegembiraan, kelukaan, semuanya dicampakkan dalam blog ni. Ala-ala blog rojak. Bila baca balik entry kali pertama pada 21 Feb 2010 tu, malu kot. Ntah pape la bahasa. Tajuk pun tak ada. Haa, jangan nak ngade-ngade nak cari entry tu. hehe. Dan... orang yang pertama komen kat blog tu adalah si dia.. masih ada komen dari dia. Sedih. Siapa tak sedih, bila hubungan 3 tahun, lenyap macam tu aje. Sekarang harungi hidup keseorangan. *demm. tukar topik.


Nuffnang ni macam tahu-tahu je kan. hikhik. Sekarang ni blog saya memang da kurang sangat dengan BE. Hari ni boleh dapat seketol. Walaupun untuk blog Pink Heart Craft. Bersyukur juga la. Bergerak juga la earning tu. Wuwuwu. 

Ehem, kalau korang perasan semalam lupa nak update blog gara-gara lepak di group facebook: Sahabat Blogger. Sebabkan layan si Penyu Agar. Langsung tak sedar da lepak kat situ dari pukul 8.30 malam hingga 12 tengah malam. Siap kena block dari komen kat situ, sebab laju sangat berkomen di SB. hehe. Siapa plak Penyu Agar ni kan? Nah, siap ada entry untuk yatie. Terima kasih ya Encik Fadil. Orangnya sempoi dan gila-gila juga la. Padahal baru kenal beberapa jam. kehkeh. *jangan marah =p


Untuk semua followers, pembaca dan sesiapa yang tersinggah di Pinky Girl Talk ni, Yatie sangat-sangat berterima kasih kat korang. Lagi-lagi yang rajin berbalas komen dengan Yatie. Tanpa korang, siapalah saya. hikkkksss! Kalau ada terkasar bahasa ke, yatie minta maaf banyak-banyak. Rasa macam nak buat contest atau giveaway pula. Hadiahnya dari handmade craft yang yatie buat di fan page kat bawah ni. Tapi.... ade ke yang nak join? wuwuwu. 



Papai!

33 comments:

EchA rAiEsYaH said...

huhu!mari tiup lilin t0k bl0g ch0mel ini:)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Happy Birthday Pinky Girl Talk!! ;D

DILA AMER said...

Congrate tuan belog!
=) =) =)

Cik Yana said...

Wah. Happy Birthday belog cik Pinky. Kiranya belog cik Yana kakak la ye? Hahaha~ muda-muda belog cik Pinky pun ada BE. Cik Yana tak de pun :(

syahirah shuairi said...

Congrats!

echah mashuri said...

ololo..sweetnyaaa..yatie mmg mnghargai follower:)
hepi anibersary blog dear..heeee

Ayeem Jemain said...

selamat ulang tahun! hehe

amanina13 said...

hepi brthday ntok blog awk
;)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

happy birthday to ur blog yati :) keep on blogging okey :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

ehem ehem! :D
hepi bday to ur blog :)

Muhd Fadil said...

selamat hari lahir yatie.eh..eh..bukan,silap. untuk blog da...wah..dah lame ek blog dia.saye bilala nak buat belog ni.asik pinjam blog org je.@penyuagar tu blog sape tu?hahaha..
mekasih cik yatie..malu aa blog pinjam kamu add lam entri kamu.isk3

bunga said...

hapy birthday..tuk blog yati..muhpp.cyg yatie..

saharinasaharudin said...

hepi befday pinky blog ^____^

nurulfaridah said...

happy birthday!
love ur blog :)

HaNTwO said...

Ambik adiah kete myvi kat umah pokcik tau :)

.:Nana Farhana:. said...

HB to you blog..hehe

d_LA said...

wah..dh cukup setahun yer..tahniah yunk..hope makin berkembang dgn pesatnye..Amin...

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

happy birthday untuk blog kamu...
(nak jugak sibuk)

OE tak tahu bila OE mula tulis blog sebab blog OE su sekejap buka, sekejap delete post... sekejap letak..
sampai pening...
itu dululah... sekarang dah teruskan je....
best jugak rupanya kalau aktif berblog nie... (n_n)

iedchan said...

happey besday blog ni!..hehe

i jadi follower u k :P

~ ナフィルザ ~ said...

Say Hepi Bufday kat blog kamu ini,keh3~
dah setahun yer, dah boleh berjalan dah ni,eheh~

HonEyBuNNy said...

happy birthday blog.....;-)

CIK TOM said...

selamat hari lahir buat blog yatie...

jgn sedih pasl perkara lepas tue ye...berapa lama perhubungan bukan kayu pengukur kebahagiaan...insyaAllah yatie akan jumpa seseorg yg terbaik utk yatie...

sori lm komen n3..sblm ni smpt silent reader je sbb line slow ;)

wih u all de best dear!

LISA said...

wow! happy bday blog Yati! akak sendiri pun tak tau umur blog akak tu berapa tahun. Kena pi check kejap. :D

xoxo

Arief Arf said...

happy birthday to http://pinkygirltalk.blogspot.com!

X)

kinN~ said...

selamat hari ulang tahun buat blog pinky girl talk! =)

Un Phat Lee said...

peerrrhh dah besar panjang dah blog nih.ehe

bunga said...

yatie windu..bila nak update..hehehe..

sissyira said...

salam

happy birthday =)

d_LA said...

Yunk, bila nak update ni..huhu..dla ada tag yatie join contest edit2 gambar..suke kan edit2..kalo sempat join taw, last mlm ni..hehe

Amirrah Zawani said...

happy birthday blog yati..
sorry lambat wish.. :)

i nak join kontest.. harap2 yg senang lah.. :)

Amirrah Zawani said...

happy birthday blog yati..
sorry lambat wish.. :)

i nak join kontest.. harap2 yg senang lah.. :)

sri juju said...

happy belated birthday blog pinky ! :D

syakey said...

hepi belated besdayyyyy blog ni


;D