Wednesday, February 22, 2012

Happy Birthday- Pinky Girl Talk


Selamat Hari Jadi Blog: Pinky Girl Talk. Selamat Hari Jadi yang ke 2 tahun dan 2 hari. Nyanyi sorang -sorang depan blog ditemani cake pop. Bukan k-pop tu plak ye. cake pop ni adalah lebihan kek yang tak habis dimakan, digumpal-gumpal menjadi lolipop. Kemudian campur dengan cream cheese dan last sekali salut dengan coklat. Harga sebatang cake pop ni RM1.30 lebih kurang. 


Hasil pertama cake pop. Macam lolipop juga saiznya. Rasanya tak tahu macam mane nak terangkan. Tapi buat makan waktu santai-santai boleh la. =P


Ni plak my first handmade sign door. Asalnya nak buat cover untuk calculator. Last-last jadi benda alah ni plak. Kalau ada yang berminat boleh pm di facebook. 



Oklah semoga blog ini terus berhupdate. Walaupun masih cuti tapi still tak berkesempatan untuk blogwalking dan update hari-hari. miahaha. 

Thanx untuk semua blogger yang selalu singgah sini dan selalu bagi komen. 


34 comments:

saya_arief said...

macam lebih kurang je usia blog kite. hahaha.
;p

Snazzy Naz said...

hepi birthday blog pinky girl talk :)

Aida Azryn said...

happy birthday blog pinky.>.< birthday blog aida lambat lagi.. bulan 4! >.<

Yatie Musa said...

@saya_arief: haaa. blog kita ade jodoh la tu. kahkah

Yatie Musa said...

@Snazzy Naz: tenkiu dear~ =)

Yatie Musa said...

@Aida Azryn: xlame lagi. yeay. =D

ezzu said...

epy bezday...moga pnjg umur n murah rezeki...nmpk sedap jer cake pop tu...hehe

kinn said...

ingat kan umur tuan blog 2 tahun. ekekeke

misyamissyou said...

happy birthday blog ni! comel je..smoga terus kekal comel! :D

MiMiEy :) said...

happy birthday blog pinky girl talk

comelnye "my room" tu .

Yatie Musa said...

@ezzu: terima kasih.. haaa. sedappp. =P

Yatie Musa said...

@kinn: amboi. takkan tuan blog umur 2 tahun plak. ekeke~

Yatie Musa said...

@misyamissyou: amin.amin. mekasih. =D

Yatie Musa said...

@MiMiEy :): tenkiu.tenkiu.. =)

-Incek Fik- said...

Selamat hari Jadi buat blog akak yang pinky-pinky gegurl ni.. jangan nakal-nakal ya.. semoga usia blog ni dimanfaatkan dengan pengisian yang berguna untuk para pembaca~!!


Tingkatkan kuantiti.. gempakkan kualiti :)

Rtp Farra Arisha said...

happy 2 pinky girl talk :) keep on blogging dan semoga blogspot ini terus menjadi inspirasi for any bloggers!

hazz death said...

haha.. ak da xingat da blog ak tu berapa lama da wujud.. hehe.. just blogging.. btw, hepi bfday blog pink! :)

saharinasaharudin said...

happy belated befday pinky blog :)

sign door tu sgtt comelss.nak satuu :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Selamat Hari Tua, Pinky Girl Talk. Pewit~ Dah dua tahun belog ni rupanya :D

Yatie Musa said...

@-Incek Fik-: terima kasih. insyaAllah dik. =P

Yatie Musa said...

@Rtp Farra Arisha: hoho. mudah-mudahan. u too dear,

Yatie Musa said...

@hazz death: haha. ok. tenkiu beb. =)

Yatie Musa said...

@saharinasaharudin: tenkiu jugakkk. pos dlm mmpi. hikhik =P

Yatie Musa said...

@Puan Besar Shag Yahaya: ahaa. baru nak merangkak2 lagi nih. hihi

Niesa said...

Hepi besday blog Pinky Girl Talk!!
Sign door tu lawa sgt2!!!comel!

cikwahidaidris said...

happy birthday blog pinky talk. hehe.

EyqaLuvender said...

dua tahun dah....hehe
kalo baby da boleh panggil mama agaknye...heee~

zulhilmi tempoyak said...

awk...

ohh awk..

selamat hari hari di hari lahir ye.. :D

Yatie Musa said...

@Niesa: tenkiu bery much =D

Yatie Musa said...

@cikwahidaidris: tq yunk!

Yatie Musa said...

@EyqaLuvender: da boleh blari agaknye. haha

Yatie Musa said...

@zulhilmi tempoyak: mekasih. =P

syafieka nur said...

hepy besday belog pinky girl talk..:-)

Yatie Musa said...

@syafieka nur: tenkiu dear~