Monday, July 4, 2011

♥Berfoya-foya di Wonderland♥

Assalamualaikum dan hi!

Nak jadikan entry ni sebagai wordless Monday boleh? Malas gila nak taip apa-apa. Penat semalam tak hilang lagi. haha. Suka-suki je nak tukar format wordless Wednesday kan. Ekceli semalam aku telah menjoinkan diri untuk berjimba-jimba ke Melaka Wonderland Theme Park & Resort. Dapat gaji je harus nak berfoya-foya kan. haishhh. Ini kali kedua aku jejak kaki ke sini lagi. Cerita waktu pertama kali datang boleh baca kat SINI. Yang tu agak detail ceritanya. Kali ni cuma entry bergambar. wahaha~

Bersama mereka yang jiwa gila-gila.

Semua dengan adik beradik masing-masing dan anak masing-masing. Gwa~ alone. kahkah.

Masa bersantai-santaian. Abaikan muka pelik. 

Bersama maskot-maskot yang sportrim. 

Gambar lain di facebook. Serius takda ayat untuk entry kali ni. kehkeh. Rasa nak cuti je esok, rehat badan dan otak pula. #ponteng boleh? lalalaaaa~

20 comments:

saharinasaharudin said...

bestnyee pegi waterpark :0

dak eina said...

eh2 ade entry baru. xjd nk tido.. nie dh komen. ok boleh tido dh.. gudnite!

hai maskot pink comel! lalalala :P

Pinky Pixie said...

@saharinasaharudin: haha. habis gelap sudah. kihkih

Pinky Pixie said...

@dak eina: nampak yg pink jer? erghhh.. kita xnak tegor? haha. da g la tdo macik..

khairul akmal azman said...

dikekelingi 2 bodyguard..
hehehehe

saya_arief said...

kemain lagi cik rempit.

Pinky Pixie said...

@khairul akmal azman: haha. bodyguard yg comel2 kan.. =P

Pinky Pixie said...

@saya_arief: cik rempit mmg bgini. haha

ciknamr said...

lamanya tak dtg jenguk pinky!!! heee apa cer skg..? waahh seronoknya bermandi manda.. ^_^..

Pinky Pixie said...

@ciknamr: hihi. ye lar, lame jugak x mnjenguk kamu. busy bebenor. ekeke..

bunga said...

jeles ni..ehhee..xajak bunga pun..ehee

sarah mohamad said...

bestnyaaaa dapat main2 air hehe

nairaariaa said...

best nye dapat basah2 mandi kolam tu...hee~lagi best pg dengan geng...

Aida Azryn said...

wah! bestnye berfoya2.. huhu. :P

♥ Nurulz Sabeeha ♥ said...

saya dah pernah pegi.. best gila.. gelongsor dia paling mencabar.. :)

Pinky Pixie said...

@bunga: mehla join bunga.. ekeke~

Pinky Pixie said...

@sarah mohamad: main air smpai kecut. hihi

Pinky Pixie said...

@nairaariaa: taw x pe. meriah.. hihi

Pinky Pixie said...

@Aida Azryn: kihkih. haruslah best. =D

Pinky Pixie said...

@♥ Nurulz Sabeeha ♥: yupp. betul tu. hehe. =)