Tuesday, June 28, 2011

♥ Apabila blogger bertemu ♥

Assalamualaikum dan hi!


Yeah, da tentu aku yang berjaya hupdate dulu selepas menghadiri gathering blogger tadi. Jadahnya gathering blogger kalau bloggernya cuma 2 orang. kahkah. Jumpa sejam, makan-makan, balik. Da berbulan-bulan kenal di alam blogger, baru pestime jumpa. Itu pun kebetulan pemilik blog hijau ni datang Melaka dan ajak jumpa. Nasib la Melaka ni kecik, berapa minit rempit je sampai ke tempat yang dituju. Di saat aku menaip ni, mamat ni baru gerak balik ke kampung halaman. Semoga selamat sampai. Terima kasih sebab belanja aiskrim McFlurry. Nak ikutkan tadi nak je aku pow dabel cheese beger dua ketol. Tapi sebab aku ni pemalu kan. So, aku batalkan niat. kehkeh. 


Yang biasa baca blog aku mesti selalu nampak link blog mamat ni kat sini. Hihi. Yela, dari mula aku bercraft, dia ni antara yang rajin tolong promote. 


Bila hupdate entry, baru aku perasan yang header blog dia da bertukar. Dulu ada gambar gajah kat header dia. Sampai tempah keychain kat aku pun nak sebijik macam dalam header. 

Entry yang baru dibetulkan sebab aku typo semalam bila bagitahu dia orang Terengganu. Ekceli aku pun tak paham macam mana boleh tersasar ke Terengganu. Padahal sebelum ni da 2 kali hantar barang pada mamat poyo ni kat Kelantan. Da, jangan mengamuk, kan da betulkan ni. kahkah. 

35 comments:

Nor Liyana Sana'a said...

dating eaa..huhh
miss pinky..tlg kim salam saya pada en poyo ye...heheheh:)

♥iDaYu aYu♥ said...

ok. dating xajak! weeee.besnyer ade peminat blogger.

Pinky Pixie said...

@Nor Liyana Sana'a: knal juga dengan mamat poyo tu? hihi. =P

Pinky Pixie said...

@♥iDaYu aYu♥: kawan blogger la syg.. aduh2.

dak eina said...

hijau n pink.. sweetnya ♥

kehkehkeh!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wiwit....

cm sesuai jer hehe

Pinky Pixie said...

@dak eina: lu jngn mcm2.. jangan sampai wa kerat lu 18, baru lu taw erti penyesalan. haha

Pinky Pixie said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr: sesuai ape tu.. wah2.. hihi

nairaariaa said...

sweet..tringin jgk nak jmpe kwn blogger...

Niesa said...

ehem2...haha..nmpk sweet je..hikhik..baca crita entry ni mcm sekeret admire je..haha..tp serius korang nmpk sweet mcm gula-gula..wwuaa...sedapp...ehehe.. (^_^)

Pinky Pixie said...

@nairaariaa: meh la kita jumpa-jumpaan. hehe

cimut munniey :) said...

ehemmmmmm ehemmmmmmmm ehemmmmmmmmmm sakit tekak ah hehehehe.

Pinky Pixie said...

@Niesa: kemain lagi komen! kihkih.. =P

Pinky Pixie said...

@cimut munniey :): nak strepsils. maen jauh2.. kihkih.. rindu kat cimut tahu!

ezzu said...

so sweet...first date eay..hehehehe

Pinky Pixie said...

@ezzu: ish2.. xlaa... haha.. aduhaiii..

zieyhasyin.blogspot.com said...

wah yati kemain...tp akak nk ckap la muka dia de iras2 emy..hahaha

zieyhasyin.blogspot.com said...

wah yati kemain lg dating..tp akak nk ckap muka dia de iras2 emy la..hehee

Pinky Pixie said...

@zieyhasyin.blogspot.com: dia cerah skit! kahkah. dlm gmbar je nmpak mcm same kot. yt pun prasan. depan2 x. haha

Wanie said...

seronok dating eh..hehe
sorg senyum lebar, sorg lg mcm malu2..
wink*

Pinky Pixie said...

@Wanie: uiksss... haha.. sape yg malu2 tu.

saya_arief said...

dem...
den orang kelantan la..
apoo la cik rempit nieh..

kinn said...

feewiiittt. sweett gitu.. hihik ;D

Pinky Pixie said...

@saya_arief: da tukar! kahkah.

Pinky Pixie said...

@kinn: sweet ape tuu.. kehkeh

Nor Liyana Sana'a said...

kenal dalam blogger gak la.
sapa x kenal mamat poyo hijau..hehehehehhe...pencinta alam la tu...

Melissa Y said...

ecece! lain kali ajak sekali! heheh :D

Aida Azryn said...

haaaa.. gosip2. ngeh3.. :P

Pinky Pixie said...

@Nor Liyana Sana'a: ye ker pcinta alam.. huahua

Pinky Pixie said...

@Melissa Y: ok lenkali boleh je.. haha.

Pinky Pixie said...

@Aida Azryn: amboi2.. habislahhh... haha

khairul akmal azman said...

ahhha..lame2 jd kapel lak ek
adoyai!hehe

Elie Lily said...

wah..kemain dating sakan eh kak?
:p

Pinky Pixie said...

@khairul akmal azman: haishh ape pon x bley. kahkah

Pinky Pixie said...

@Elie Lily: eh, mane ade dating syg oii. kan gathering tu. huahua