Monday, January 17, 2011

♥ Guna banner pun boleh tarik trafik ke blog ♥

Salam. Erm, kalau korang perasan kan sekarang da ramai yang ada banner untuk blog sendiri. hehe. dulu yatie buat pun suka-suka juga. Sebab murah dan design dia pun cantik gila. Designernya: http://www.ayeemayam.com/
Servis sangat cepat dan mantap. *sila bagi upah ye tuan blog. muahaha.

Rupanya dari banner yang suka-suka ni boleh tarik trafik ke blog. Perlukan bukti? huhu. ok, ni dia,


Ni referer dari Nuffnang. Nampak link tu? Yang tu adalah trafik dari banner pink tu untuk seminggu. Tak la sampai ribu-riban trafik blog ni kan. Maklumlah aii tak femes. demm. Tapi tu pun dikira syukur ada juga orang datang melawat. hehe.

 Ni plak referer dari dashboard blogger. Cara nak check klik SINI. Link dari anak panah tu adalah link untuk banner. Ni plak kira trafik start dari yatie mula letak banner. Kira awal Dis tahun lepas. huhu.

Selain tu, antara penyumbang trafik ke blog yatie, adalah blogger di bawah. Bebanyak terima kasih kepada anda.







Terima kasih juga kat rakan-rakan blogger yang lain. Yang sudi share link dan bertukar-tukar banner. Apalagi, lepas ni ramai-ramai buat banner. Boleh kumpul buat koleksi. hihi.


13 comments:

dak eina said...

femes u~~ *tetibe

Cik Shag said...

Pergh~ Ni nak upah Ayeem buatkan utk Shag jugak :P

KHAIRUNNIESA said...

suka tgk blog org...nisa blogger baru..tgh bljr nk mncantikkan blog sendri...hhheee~btw blog akak pinky mmg cantik sgt2 sbb pinky2 gitu.. (^_^)

vampire's lovex said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! comel2 betol banner2 nih...




gerrrrrrraaaaaaammmm tgk...n_n

nub said...

wahaha..takcukup power g nak wat banner..ehehe

Lulu caldina said...

betul-betul..:c:

Hezesuze said...

tak reti nak buat banner haha

Anonymous said...

aiii cik pink...sya baru dalam dunia blog ni..hehe...acely kita upah die untuk wat banner untuk kita ke???or mcm mner.....sorry sya budak baru blaja

Amirrah Zawani said...

yeap.. banner antara penyumbangnya kan :D

farhah adeli @ far said...

salam...

nak buat banner jugak la cmni. =)

Ayeem Jemain said...

haha upah siap. thanks ya yati promote2! :D

bardboo said...

sy suka la tgok banner awak...nk g tempah gak la kat ayeem tu..hehe

Jom Lawat Blog Bardboo

d_LA said...

bile ada banner sendiri rase cool je kan..hihi