Sunday, January 16, 2011

♥ Header blog mereka cun kan? ♥

Salam. Eh, tiba-tiba hari ni nak cerita pasal blogger perempuan yang ada header yang cun. Selalunya saya follow sesebuah blog pun disebabkan entry menarik dan tertarik, blog dia cun melecun dan kemas dan banyak faktor lagi la. haha. padahal malas nak senaraikan. Sekarang ni banyak je blog yang ada macam-macam tutorial untuk cantikkan blog kan. Tinggal tuan blog tu sendiri sama ada nak belajar buat ke tak. hehe. Tolong jangan minta kat saya, tutorial macam mana nak ada blog yang cantik dan kemas. Memang tak ada 1 pun yang akan korang jumpa. Saya tak kreatif atau pandai dalam bab coding segala tu. Huh, buat 5 malam pun confirm tak jadi. huhu. Makanya kenalah rajin SEARCH ataupun bertanya kepada uncle Google. wahaha. Tak pun, singgah je kat mana-mana blogger kat bawah ni. Mereka ada macam-macam tutorial. Selamat mengodek! hehe.






*semua header ni di copy paste tanpa meminta kebenaran terlebih dahulu. hukhuk. Harap tuan blog tak saman saya. heee,



27 comments:

Admiral Hafiz said...

ala
header blog ni pun cantek jugak


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

mr.k _ Boy said...

napa saya tak tersenarai??
nampak sangat header saya x cun...huhuhuh

Amirrah Zawani said...

cantik2 header dorang..
header i simple biasa2 ja..
tak pandai.. =_=

echah mashuri said...

semua cun2 header.eheheh..kalau rajin godek xpelah.kalau jenis malas cmne.hikhik

Lisa said...

aahh mmg cun pon. serious lisa salu dtg blog dorg ;)

Lisa said...

aahh mmg cun pon. serious lisa salu dtg blog dorg ;)

++***hana zaty**++ said...

sangat cun!!! hee ;)

PrincessKawaii said...

kamoo pon ada header yang chantek ;)

ika honey bunny said...

wuwuuu. thanksss... tapiiii.. kite punye header tak cantekkk ponnn laaaaaa... yati punye lagi cantikkkk... T_________T

Cik Yana said...

eley2,,
header cik Pinky pun cun pe :P

Un Phat Lee said...

blog gua lagilah.header pun takde.arrrrggghh

cik nur said...

a'ah sume header pn cantik :)

mizz sue said...

header ni pun cute jugak

aliesha kirana said...

wah2..memang cun..tingin nak buat template cun2 tu..tp malas..hahaha!

MiSzy DiaN said...

header mereka semua comel jak kan..hehehe
tp header tuan rumah nie pn comel gak..
^.^

kinN~ said...

header pinky girl talk pun cantik jugak..cun! ;)

bardboo said...

mmg comel gila header2 diorg tu...x kreatif la nak baut cmtu...

Jom Lawat Blog Bardboo

d_LA said...

cun dan berinfo..tu yg penting kan..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

honey, yg u punye p0m cun juge :)

alinac lover said...

header blog ni x masuk skali..adik bradik lawa juga ni

yong nyer header pon lawa..tq kepada designer nyer hehhe

Fitrihadi.com said...

woo memang lawa header-header tu :)

HonEyBuNNy said...

cun melecun.....!!

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & blogwalking..

mehla jenguk blog ai...

salam kenal!(^____^)

Leena said...

yess....cantek2 lah..geram btol..hehe

nanie said...

ha'a..header dyeorang lawa2..
tp header u pun lawa jgk

♥..cik_mas..♥ said...

yati...cik mas mintak maaf..baru perasan ade link blog cik mas kat citu..thanks syg sbb sudi letak..pdhal header cik mas biase2 jek..huhu

blog kamu kemas juga...ingt tak cik mas penah tny cm ne buat blog kemas cm yati..hehe..smpai skg tak leh lupa.. :)

pape pun thnaks k...jgn la amik ati sgt psl org yg kutuk2 tu...biase la adat..mulut org, smpai ble2 tak kan berhenti..anggap je org tu org gile..selesai masalah..

sayang kamu dear! kuatkan semnagt ok :)

n!da said...

aiseymenn.. memang menarik betol header dorang2 ni seme.. jelesssssss hohoho