Tuesday, February 19, 2013

♥ Readymade Id card / matrix card holder ♥

Assalamualaikum dan hi!

Alhamdulillah dalam 1 hari siap Id card/matrix card holder yang kalerful ni. Sebelum ni asik tak berkesempatan nak ambil order customer. Yang ni buat yang da siap. Siapa nak, terus pos. Tak perlu tunggu untuk aku siapkan yang kadang-kadang ada masa, Kadang-kadang busy. Id card holder ni muat untuk student yang nak letak matrix card. Kali ni lebih simple takde zip. Saiz handmade id card holder ni: 7.5cm x 12 cm. Ada 3 warna sahaja: biru, pink dan hijau. Cuma 1 unit untuk setiap warna. and no remake. Kalau berminat nak tahu harga or nak buat pertanyaan boleh bagi mesej kat inbox facebook: Pinkheartcraft