Saturday, August 18, 2012

♥ Salam Aidilfitri ♥


Assalamualaikum.hai.

Da lama tak update. ucapan raya pun last minute. hihi. Tahu dah semua da mood raya, semua busy dengan persiapan raya. Tapi tetap nak mohon maaf kepada yang mengenali diri sama ada in real life or secara maya. Salam Aidilfitri. Maaf zahir dan batin. Semoga Allah menerima amalan dari kami dan dari kamu. Halalkan makan minum bagi yang rapat denganku. 

Bagi customer Pink Heart Craft maaf atas kelewatan memberi respond atau kekurangan dari pihak ku sepanjang mengendalikan bisnes craft tu. Terima kasih atas sokongan korang semua. Untuk awak yang selalu tolong saya mengendalikan bisnes tu. Terima kasih juga. hurrr, 

Berhati-hati di jalan raya. Ingatlah orang tersayang. 

2 comments:

saharinasaharudin said...

Happy Eid Mubarak dearr ;)

Budak Nakal said...

selamat hari raya yatie^ ^...