Sunday, July 22, 2012

♥ Getting Back into The Crafting Spirit ♥

Assalamualaikum.hai. 

Ok, exam telah berlalu seminggu yang lalu. Disebabkan kemalasan berganda, blog tak update, craft tak buat, kerja tak ada. Baru-baru ni baru datang semula semangat nak buat craft. Nak seru mood craft ni first kena melayari internet tengok update dari kawan-kawan crafter dulu. Kemudian sepahkan barang craft. Terakhir cari idea then buat barang ready made. Taraaa. akhirnya dalam masa 2 hari dapat la 2 handmade calculator case. Kegunaannya untuk melindungi kalkulator yang selalu letak bersepah-sepah kadang-kadang terjatuh. Before ni pernah terjatuhkan kalkulator housemate sampai retak screen. huahua. Nasib dapat baucer buku 1 Malaysia tu, boleh guna gantikan. ciss, rugi betul. =..='

Dannnnn ini hasilnya. 1 warna pink. 1 warna merah. Kalau berminat boleh message di inbox fb: 



Sekarang da ada assistant yang tolong update n uruskan fan page dan blog. Terima kasih awak yang berkenaan. 





Sedang google tetiba terklik link satu blogger ni. Sampai perenggan pertengahan, oooemmmmgisss.. eh macam nama aku di situ. yeahh, tu entry tahun lepas. Tapi baru terjumpa tadi. hikss. terharu bila ada yang menghargai hasil craft aku di situ. Malangnya aku tak dapat nak siapkan order dia waktu tu. Ada beberapa orang yang aku pulangkan duit sebab waktu tu da nak sambung belajar or tengah belajar.  Ntah kenapa kusut benar keadaan waktu tu. Last-last ownernya (http://nadnodazizan.blogspot.com) buat sendiri terus.  Hasilnya boleh klik kat blog tu =)

Read more: HERE


Sudah 2 hari berpuasa, rasanya tak terlalu terlewat untuk mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan kepada semua umat Islam. Maafkan andai aku ada terlanjur kata dan perbuatan sepanjang kita berkenalan sama ada dalam alam realiti atau alam maya. 



12 comments:

Innanie | Ariffin said...

eiiiii omeynya yang eiffel towwer tu, kalau nak tempah dgn awk blh?? tp untuk handphone.... pleaseee nak corak eiffel tu!!!

Aini Azman said...

cantikkkk sangat =)
next sem ok aini nk order =)

Niesa said...

selamat berpuasa yati.. =)

MizzTina said...

dik, comelnya.. wuwuwu

khairul akmal bin azman said...

bagi free 1 xley kew?
nak wat lapik bb..

hehe

kozumi_ ro said...

memang berbakat^^

http://kozumiro.blogspot.com/

Yatie Musa said...

@Innanie | Ariffin: boleh yunk. inbox saja di fb. =)

Yatie Musa said...

@Aini Azman: naik belajar dah tanak menjahit la aini. hikhik

Yatie Musa said...

@Niesa: selamat berpuasa juga awak =)

Yatie Musa said...

@MizzTina: mekasih kak. hihi

Yatie Musa said...

@khairul akmal bin azman: tak dapek la bro. huuu

Yatie Musa said...

@kozumi_ ro: thanx koz =)