Monday, August 27, 2012

♥ Just Married sign ♥

Assalamualaikum.hai. 

Sweet couple rite? Mula-mula macam takde idea nak letak couple ni kat mana. So just simpan dan tiba-tiba datanglah idea nak jadikan sebagai sign wedding.


Dan taraa. inilah hasilnya. "Just Married". Boleh letak di pintu dan mana-mana yang korang nak. Materialnya adalah dari felt, ribbon, button. Yang bentuk love tu macam bantal yang gebu. Dan signage Just Married tu cuma rata permukaannya. 




Maybe sesuai juga untuk dihadiahkan kepada bakal pengantin =)

7 comments:

Budak Nakal said...

sangat2 comel dan cantik^ ^

syAzAnA said...

comel!


grrr

Niesa said...

wahh!comel nye..sgt2 kreatif.. nnti kalau niesa kawen boleh la yati hadiahkan Just Married sign tu kat niesa ye..hikhik. :P

MizzTina said...

dik, cntik la.. selain just married, ada lain x?

cikpia said...

nak!!!

fara said...

so cute! :)

khadijah said...

comelnye.. yati kita nak tiru idea yati nak letak kat bilik nanti leh..hee tapi mesti la wat tak secatik yati :)