Saturday, April 7, 2012

♥Congrats! I'm Happy For U! ♥

Assalamualaikum.hai.

Itu dia, entry wedding lagi. Kali ni bff pula yang kahwin. Kononnya bff, kawan dah nikah minggu lepas pun kami tak tahuu. Hari ini majlis perkahwinan kawan sebilik dan sekatil sewaktu zaman diploma di politeknik. Merangkap juga kawan group untuk segala assignment dan kawan berjimba. 3 tahun bersama, dah tentulah banyak gila pengalaman pahit manis tawar. Memang tak dinafikan zaman diploma paling seronok beb. Kalau cerita satu-satu, empat hari tiga malam belum tentu siap entry ni. 


Terima kasih kepada mimie (kanan) yang dengan baik hati telah memunggut dan menumpang aku pergi sama-sama.  Nasib baik dia tak pakai baju kurung warna kuning, kalau tak, dah macam tiang lampu trafik (merah-kuning-hijau) 


Yang baju merah paling muda kat situ, tapi dia paling tinggi. *saja bakar line*. Tapi time kat Uitm, aku la antara yang terendah dalam kalangan kawan-kawan kelas. muahaha. 


Pengantin lelaki pun da lari, risau pelamin runtuh agaknya. Padahal depan kitaorang penuh makcik-pakcik kat depan tu.  Macam-macam gelagat sampai berpeluh dibuatnya kalah mereka yang tengah cuci pinggan mangkuk.  


Hanya mampu tumpang gembira kawan je.  Secara jujurnya memang aku happy gila sebab mereka mampu kekalkan hubungan dari zaman sekolah hingga politeknik dan kemudian menjadi suami isteri. Secara rasminya, Puan Munirah menjadi rakan kelas pertama sewaktu zaman diploma, yang dah kahwin. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dan cepat-cepat dapat baby yang sihat dan comel. wehuuu~ 

*Jangan tanya soalan ni: yatie bila lagi?* Soalan membunuh namanya. 
Sorry korang, tak sempat jenguk blog korang lagi. =(
kbai.


10 comments:

Snazzy Naz said...

tahniah kepada beliau. naz tk nak tnya soalan tu..naz pun sentap kalu kena tnya. huhu T_T

cikpia said...

yati bila lagi?


muahahhahahahahaha!!! rilek la, zaman moden ni mana ada pompuan kawen awal2.... he he

dak eina said...

yati bile lagi?







#carinahasakuneh

saharinasaharudin said...

eh eh,yatie bila lgi? kihkih :D

btw,yatieee,u looks sooo sweet in red la.auww :)

Yatie Musa said...

@Snazzy Naz: same la kita yunk. ihiksss

Yatie Musa said...

@cikpia: at least, lu da tunang pompan. haha

Yatie Musa said...

@dak eina: tunggu kamu dlu la yunk! zzzzz

Yatie Musa said...

@saharinasaharudin: amboi. awk nehh. mara neh. hahaa

Niesa said...

menyerlah kegembiraan di wajah yati..hehe..tahniah buat kawan tu.. :)

MiMiEy :) said...

akk bila pulak ?

hehe