Wednesday, February 1, 2012

♥ Terima Kasih ♥

Assalamualaikum.hai.

Just short entry nak ucap thanx kepada mereka-mereka yang menjadi sebahagian dari 2000 followers blog Pinky Girl Talk. Dan juga kepada orang yang sama selalu komen kat entry aku.  Sampai da boleh hafal orang-orangnya. Jangan judge blog melalui followers ok. Jadikan sebagai pemangkin boleh. Tak semestinya blog yang ramai followers, blog dia berkualiti. Ada banyak je blog yang tak ramai followers tapi cara penulisan dia memang terbaik. 

Selamat berblogging. kalau ada komen-komen aku yang buat korang tersentap, mohon dimaafkan. Takda niat nak sakitkan hati sesiapa tapi mungkin cara penyampaian aku boleh menyebabkan orang salah tafsir. Aku tak boleh jadi orang yang serius sepanjang masa.

Tengok gambar profile je dah boleh tahu blog ni ramai followers perempuan. Jika anda lelaki dan telah follow blog aku, tahniah. Mohon jangan menyesal. bhahaha.  

Sekali lagi, terima kasih. Selamat malam. 


11 comments:

Aini Azman said...

bangga pic aini kt follower tu ada!!!hahaha

TAHNIAH =)

saharinasaharudin said...

2k. ur blog best la yang.dats why rmi yg follow :)

bunga said...

taniah..hehee.bunga xmenyesal folo t..heee

MiMiEy :) said...

tahniah akk.

:)

Niesa said...

wahh..tahniah2...byk tu...terbaekkk!

Yatie Musa said...

@Aini Azman: nampak aje pic dy. hee. tq dear. =.^

Yatie Musa said...

@saharinasaharudin: hahaa. just personal life and merepek meraban je kat sni. =)

Yatie Musa said...

@bunga: lame xnmpak bunga. hihi

Yatie Musa said...

@MiMiEy :): maceh yunk. =)

Yatie Musa said...

@Niesa: tq darl. =)

RochelMayMei said...

Wah .. Tahniah sis.. Saya dah follow blog sis.. Bolehlah follow balik ye. http://rochellesecret.blogspot.com/