Saturday, December 17, 2011

♥ Hujung minggu ♥

Assalamualaikum.hai. 

Kasihan blog, selalu dilupakan. kalau la boleh update entry macam update twitter mesti da berjuta lemon entry yang ada sekarang. Letih balik dari Segamat tak hilang lagi, terus online dan buka blog. Maklumlah tak bayar bil berukben, makanya update kat rumah saja guna stimix. 

Dalam kesibukan yang amat, sempat lagi tu aku singgah jemputan sedara yang kawen. Macam biasa kak sue ni lah jadi peneman aku siang malam. ubat gaduh aku kat kelas dan kat rumah. Rumah dia da jadi rumah tumpangan aku time buat assignment dan bila terpaksa menempuh quiz dan test yang berlambak. 

Di samping tu juga, kak sue telah menjadi pakar motivasi harian dan doktor cinta aku. kahkah. *untuk kes cinta tak kesampaian*. Nasib baik la dia single juga, takdelah aku rasa forever alone sangat. Nak cuci-cuci mata pun ada geng. makgadd. Layan kegilaan kepala dia, aku pun separuh gila juga sekarang.



Balik minggu ni semata-mata nak tengok Aisy Aiman. ehem. walaupun lambat keluar dari perut mama dia. Alhamdulillah selamat juga dilahirkan pada 12/12/11. Makanya secara rasminya Aisy menjadi cucu pertama dalam keluarga ni. Tak sempat nak upload gambar baby boy. Next time mungkin bila berkesempatan. Perlu mandi dan siapkan assignment lagi. demm.

10 comments:

ahsfantasy24 said...

Lama sangat tak pegang baby,
kalau pengang baby, terus rasa nak
ada baby sndiri, hehe..

Latest Post:
1. Lupakan cinta lama. Kau boleh?
2. Rasanya lebih baik kalau kau hilang tanpa aku sedar.

Yatie Musa said...

@ahsfantasy24: hehe. ape salahnye ado baby sndri.

saya_arief said...

den telah dipaksa untuk komen disini.
dan tuan blog mungkin telah tahu isi komen ini.
yang kanan tu ok, tapi yang kiri tu...........
hahaha..
sila sambung..

fathiahRAIHANA said...

Hee ramai eh orang busy skrg ni . kdg2 tak menang tgn pun nk buat semua kejaa -,-

dak eina said...

update blog xmndi lg...ishhh bucuk! :P

macik! kitew rindu awk la!!

syafieka nur said...

tahniah akak..da jd m.cik

Yatie Musa said...

@saya_arief: wa boikot belog lu kang! zzz

Yatie Musa said...

@fathiahRAIHANA: hujung tahun kot dear. mcm2 nk kne stlekn. =)

Yatie Musa said...

@dak eina: mcm la awk x biasa buat. werk.. iteww indu awok gak.. zzzzz

Yatie Musa said...

@syafieka nur: tenkiu yunk! =D