Friday, December 2, 2011

♥ Happy Birthday, gemox ♥

Assalamualaikum.

Hampir lupa dengan kewujudan blog sendiri. Akhirnya minggu yang penuh kekusutan dah berakhir. Setiap minggu berulang alik Segamat-Melaka. Walaupun da janji minggu lepas adalah minggu yang terakhir untuk balik Melaka. Malangnya, minggu ini tetap juga balik di rumah. Ya, sangat stress duduk kat sana. Waktu tak stress pun aku balik. Pengaruh classmates mungkin. HAHA. 


Dalam seminggu, 2 kali aku lepak kat Pizza Hut. First sebab celebrate birthday adik lelaki aku, Muadz. Dan kali kedua sebab aku masih terbayang-bayang dengan ultimate chessy Bites yang ada 7 jenis keju tu. pehh, sumpah sedap. Sambil tu, siap prepared untuk ujian lisan mandarin untuk keesokkan harinya. Semangat betei, last-last gagap juga bila dah mengadap laoshi tu. 


Aku cuma mampu sponsor kek untuk budak gemox ni. "Selamat Hari Lahir yang ke 16." Tahun depan dah SPM. Sila habiskan sisa-sisa hidup untuk berseronok tahun 2011 ini. 


Bagi mereka-mereka yang nampak aku bermuram durja, mata merah-merah sebab melalak, sesungguhnya bukanlah aku sedang putus cinta mahupun kekasih diragut. Nak bercinta pun tak sempat. ehh? sejujurnya.. aku frust dengan result yang baru aku dapat. #terjunSungaiSegamat.

8 comments:

saya_arief said...

selamat bufday bro..
ingat kan bufday sape tadi.
kahkahkah..

cikpia said...

tudia ucapan dari bakal abang ipor ko gemox!

happy belated birthday bro!!! hadiah aku dah bagi kat kakak ko, sila tuntut!

Yatie Musa said...

@saya_arief: lu ingt sape beb? len mcm je. haha

Yatie Musa said...

@cikpia: ciskek. pandai memutar belitkan cerita ya cikpia. demmyuu. =P

k.h.a.l.i.l.a said...

halluuu yatie. hepy befday to adik yatie ^_^

Yatie Musa said...

@k.h.a.l.i.l.a: tenkiu dear..

ILA HonEyBuNNy said...

happy belated birthday....

lapar pizza lah..ehheeh

Yatie Musa said...

@ILA HonEyBuNNy: thanx dear.. meh2 kita pegi sesama lagi. hee