Saturday, November 5, 2011

♥ Masih Tersenyum ♥

Assalamualaikum dan hai,

Ini memang dasar tuan blog pemalas nak update blog. Hanya seminggu sekali update. Very da naiss. Sekarang cuti seminggu. Tapi rasanya takkan mengubah sikap malas nak update. Kawan yang sama berblogging dari dulu pun nampaknya mempunyai perangai yang sama. Kan..kan. Padahal bukan susah nak menaip. 



Terima kasih kakak sebab sudi keluar sama-sama dan menghiburkan hati yang duka lara ini. Aku pun tak tahu siapa yang sepatutnya sedang berduka. hikhik. Masing-masing mempunyai jalan cerita hidup yang berbeza, masalah yang berbeza. Tapi ujian buat kakak ni lebih berat dari aku. So, tabahlah wahai kakak. Setiap yang berlaku pasti ada hikmah. Macam yang sedang aku lalui sekarang. Pahit pedih pun da 8 bulan berlalu.

Masalah kurus yang melampau. Saka apa yang ada dalam badan masih tak dapat dikenalpasti. Makan banyak tapi still rupa cemni. Nak frust sangat pun tak guna. Redha je selalu kena kutuk, kuat makan. demm.



Salam aidiladha buat semua dan berhati-hati di jalan raya. 

#Terima kasih buat photographer tak bertauliah yang sangat rajin layan aku dan kakak ni seharian. Tajuk memang takde kaitan dengan entry rasanya. Macam biasalah kan. kbabai. 

13 comments:

myravea said...

Alala..tomeinye die..hehehe

saya KILA said...

waa . dua dua cantik and sweet :)
kita memang harus tabah menghadapi ujian dalam hidup kan . barulah hidup kita nie bermakna . ngeee . hehe ^^

- senyum , tak perlu kata apa apa . senyum . hehe :)

saharinasaharudin said...

rin suka ur bag and shoes darling.lawa.hihi ;)
salam aidiladha jgkk ;)

cikpia said...

love ur outfit la pompuan!!!!

salam aidiladha!

Yatie Musa said...

@myravea: alalar, dia lagi tomei nomei. hehe

Yatie Musa said...

@saya KILA: ye yunk. setuju itu. hekhek

Yatie Musa said...

@saharinasaharudin: simple je pong. hikss. salam aidiladha juga. =)

Yatie Musa said...

@cikpia: kemain lagi. heh. salam aidiladha jugaa weh. =P

cik nur said...

hurm suka tgk combination kuning hitam dengan putih lawa jaa :)

MiMiEy :) said...

okeh lah tu akk.
badan maintain je.

mimi ni kalau makan banyak sikit bape kilo naik. hahaha

Yatie Musa said...

@cik nur: hihi. main mix n match je. =)

Yatie Musa said...

@MiMiEy :): nak jadi mcm mimiey! wuwuwu

Niesa said...

Lama niesa xsinggah sini..Salam Aidiladha juga!!(^_^)