Friday, October 28, 2011

♥ Dearfuturehusband ♥

Assalamualaikum dan hai,


Tahukah anda berkawan dengan mereka yang #foreveralone membuatkan hari-hari anda lebih indah. Membuatkan kepala aku juga turut gila. So, kenapa perlu bercinta. Nikmati saja zone 'bebas anda untuk berkawan'. Yang pasti suami orang, tunang orang, boyfie orang kau tak kacau. cukuplah. Bukannya keras hati, tapi aku sendiri tak pasti masih berfungsi lagi ke hati aku ni. 

Nak beri komitmen dalam bercinta ni payah tahu. Nak kena beri perhatian, nak kena menjaga hati, akan ada pertunjukkan emosi, aksi curang-mencurangi, cemburu yang tanpa had. Letih. so,

Dearfuturehusband:

Harap kita akan bersama 3tahun lagi, selepas saya berjaya habiskan degree ini. Saya terlalu banyak kekurangan, tapi saya janji akan perbaiki diri saya dalam masa 3 tahun ini. Jangan pernah berhenti mencari saya nanti. Diharap juga keluarga awak mudah untuk menerima saya nanti. Kalau awak mempunyai bekas kekasih yang ramai, pastikan awak putus secara baik dengan mereka. Saya tak nak mati dibunuh di hari persandingan kita. Terima kasih kerana sudi hadir dalam hidup saya dan melenyapkan istilah #foreveralone dalam diri saya. 

Sincerely,
me. 

#harap-harap kawan terdekat tak baca entry ni, kalau tak, confirm kena bahan. errr. selamat malam! 

20 comments:

Elie Lily said...

alahai..comel sgt tuu! hihi..elie tak leh pikir kawen lagik..baru lepas breakup! hehe

bact. said...

atie
atie
atie

kih3

cikpia said...

one word : gatai!

pi belajaq la........... ha ha......

Mohd Sofi said...

ade button like x kat sni...nak like post ni...hahahahah

Yatie Musa said...

@Elie Lily: alahai ye ker. aduhh, b strong bebeh.

Yatie Musa said...

@bact.: rasa nak sepak laju2. dush.

Yatie Musa said...

@cikpia: bhahaha. sambil bljar pun boleh.. =P

Yatie Musa said...

@Mohd Sofi: mmg xde la kan. tayah nak like sngt. kehkeh

lassiegewdix said...

harus diwar2 dalam group ni . HAHAHA

saharinasaharudin said...

auwwww.sempoi je,tp sweeeeeeeeet ♥

Yatie Musa said...

@lassiegewdix: lassie jgn begitu dong. bhahaha.

Yatie Musa said...

@saharinasaharudin: errr. *malu*. kahkah

♥iDaYu aYu♥ said...

untunglahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Yatie Musa said...

@♥iDaYu aYu♥: awak lg untungggggg bah. kehkeh

Huda Luna said...

ehem ehem



mana dearfuturehusband die nii nak tgkkk =P

Isyraq said...

ntah knape tiba-tiba sedih jerr bace... ehehehe... xpela adala tu nti... biarkan si lelaki mencari... tp klu dah jumpa jgn tunggu lama2 kye...


#wishes u good luck for next three years...

Yatie Musa said...

@Huda Luna: skang x jumpe lagi ni huda. ekeke.

Yatie Musa said...

@Isyraq: tenkiu! amboi. kelakar je nih. hihi

Xavi De said...

"mati dibunuh di hari persandingan"
ayat ni paling brutal...haha

Yatie Musa said...

@Xavi De: belum ckup brutal lagi tu. huahua