Thursday, September 8, 2011

♥ Selamat kembali menjadi pelajar ♥

Assalamualaikum dan hai,

Esok. Ya esok baru aku akan mendaftar. Ini kali terakhir update secara live dari bilik. kahkah. *Drama.* Padahal pergi daftar masuk belajar pastu balik rumah semula. See. Melaka-Segamat kan dekat. huahua.  

Barang ni kira sikit kan? Ni baru 3/4 barang yang da siap packing. Sebab nak bawa bagasi macam nak pergi oberseaaa je kan. Malu la konon. Mane nak rembat bag lagi pun aku tak tahu. Yang pasti barang craft dan segala kain serta felt awal-awal da siap bungkus. 

Oh yea, aku da ada rumah sewa dan roomate kat sana. Tu pun sebab akak ni baca blog aku. Hai kak KAY.  Ada lagi tak sesiapa yang bakal masuk UiTM Segamat. Kami sedang mencari seorang lagi roomate. #perempuan sahaja.

Semoga semua berjalan lancar esok. Flight esok lepas subuh. muahaha.

*Thanx sudi baca*

35 comments:

sri juju said...

all the best kak , jgn lupe sri . sobx3 , hahaha !

asyiqin nasir said...

selamat belajar dear..

Penyu said...

dari blog, gambo, barang mandi, hanger.. semua pink. kehkeh

Miss Kira said...

Selamat pergi!! hehehehe...

kena tido awal la mlm ni..esok nek flight pagi kan... :D

♥iDaYu aYu♥ said...

uitt... ckt giler brg yatie? perghh. kemas giler. pendek cite, giler2 la study nnt tau! akk tgu kat segamat! hahahaha. lope u!

Mohd Sofi said...

gudluck dowh kat sane

fathiahRAIHANA said...

wahhh nmpak kaler pink banyak tu
hihihi
all the best kat sana nt :)

saharinasaharudin said...

selamat belajar pinky :)

Xavi De said...

gambatte...=)

*err, pakcik nk sewa situ sorg leh? XD

cik nur said...

suka tgk barang dia pink jer sume hehehe

Pinky Pixie said...

@sri juju: aktif kat fb je la. mane boleh lupe. hihi.

Pinky Pixie said...

@asyiqin nasir: thanx dear!

Pinky Pixie said...

@Penyu: lu zoom in gambar ke hape? haha. nampak aje.. pffttt

Pinky Pixie said...

@Miss Kira: haha. taw xpe. flight pagi takot x sedar je. huahua

Pinky Pixie said...

@♥iDaYu aYu♥: lup u too tree. kehkeh. ckit ker? belum topap brg lagi tuuu.

Pinky Pixie said...

@Mohd Sofi: tenkiu beb!

Pinky Pixie said...

@fathiahRAIHANA: pehh, nampak aje mata dia. hehe

Pinky Pixie said...

@saharinasaharudin: thanx darlll~

Pinky Pixie said...

@Xavi De: gatal sungguh pak cik ni. ekeke~

Pinky Pixie said...

@cik nur: mane ade sume. wuwuwu. kan kalerpull tu. hihi

eddy syrol said...

selamat kembali belajar (~_~)

jemput singgah kejab
daniel adie nak buka butik u'ols

Isyraq said...

awak jgn lupa x tulis blog plak tau... hahaha... selamat belajaar kembali... nti mcm mana la nak bahagi2kan masa tuh...

kinn said...

ohh stationeries semuanya pink. harus lah kann.. kikiki ;p

dak eina said...

kita nk apply tuk bilik kosong tu.. ada lg x?? muahaha!

Azimiza said...

Slamat Kembali Belajar.. Confirm susah nak warm-up balik otak.. (kamu membuat beta rasa x sabar nak smbg study!)

saya_arief said...

segamat..

merahitujambu said...

dh mula belajar yaaa

Pinky Pixie said...

@eddy syrol: time kasih.. wee~

Pinky Pixie said...

@Isyraq: bila ade mase je dpt hupdate.. wuwuwu. sadis ni.

Pinky Pixie said...

@kinn: same mcm awk la. sume nak pink. hekhek

Pinky Pixie said...

@dak eina: awak snggup ke nak ulang alik dr segamat-perlis.. kehkeh

Pinky Pixie said...

@Azimiza: kasi asah otak bagi tajam.. hehe

Pinky Pixie said...

@saya_arief: segar-amat.

Pinky Pixie said...

@merahitujambu: belum lg yunk.. huuu

... ^^ said...

hi pinky pixie.. :)

wahh.. everithing pink.
same lh kiter . hha.
jmput ushar my belog :)

http://akusukaduapuluhsatu.blogspot.com/