Friday, September 2, 2011

♥ Family Potraits- Aidilfitri 2011 ♥

Assalamualaikum dan hai,

Salam Aidilfitri. Kali ni nak post gambar family pula. Bila nak upload gambar je, tetiba rasa macam malas nak taip entry. Suka hati je nak buat Wordless Friday. muahaha. Kang orang cop blog ni hanya blog bergambar. Tuan blog pemalas nak taip entry. Inilah kesan kalau jarang update blog. 

*Ini gambar family. See. Kami 1 Malaysia. Tak pernah pakai baju raya warna atau corak sama setiap tahun. Tak pernah hokey. Yang baju biru tu sama sebab mereka husband and wife. Kakak aku cover perut lerww tuww. Tahun ni, InsyaAllah aku bakal jadi mak cik. wahh, terasa tua la pula. demm.*

*Yang ni bergambar dengan family belah abah. Ekceli ni baru suku dari family yang ada. Bayangkan betapa meriahnya family belah abah. Malangnya sepupu sepapat aku semuanya kecil-kecil belaka lagi. Berapa kerat je yang da besar. Sangat tak best. hikss. *

*Sepupu dari belah my mom. Comel-comel juga. Rasanya macam dyorang ni tak besar-besar je. kehkeh*

*Tahun ni dua-dua adik lelaki aku pakai pink. #pengaruh kakak*

*Rasanya ini kali terakhir pakai ala-ala Hana Tajima yang tak berapa nak jadi. Sebab bila pakai macam ni, ada sedara yang tanya: "Ini anak siapa plak?" Sentap mak nokss. Padan muka kau nak lilit bagai.  kehkeh. 

p/s: Kepada yang masih berhari raya rumah kawan-kawan, silalah berhati-hati di jalan raya. Jangan makan kuih raya banyak sangat. kbai.

20 comments:

Siti Nadzirah Zakariah said...

comel ape pakai shawl cm uw :)

Pinky Pixie said...

@Siti Nadzirah Zakariah: ramai yg suruh pakai mcm biase je. hihi

Elie Lily said...

comel gila kot! merah mak ngah baju tu kak oi! :D

selamat hari raya! :)

Pinky Pixie said...

@Elie Lily: kan, mak ngah garang skit tahun ni. muahaha.
slmt hari raya juga!

Niesa said...

wahh..dh upload gmb raya...mmg 1 malaysia..haha..rajin ek lilit2 mcm tu..kalau niesa..ambik xberaya la kalau nk pakai mcm tu...ehehe..

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

ala..comel la yatie pakai shawl camtu. kira jadi tu. naz wat style camtu, sememeh T_T

Fitrihadi said...

Wah cunnya anak dara ni.. memang menyerlah pakai baju kaler merah. hihi :)

Pinky Pixie said...

@Niesa: kan.. terajin lilit2. naseb x terbelit. kihkih

Pinky Pixie said...

@Syarifah Nornazrah Al Yahya: alolor, naz kne konpiden. hihi. ckp org yatie sndrik pun x konpiden sngt. kehkeh

Pinky Pixie said...

@Fitrihadi: cett. kemain. hihi

saharinasaharudin said...

comel je yatie.mcm HT la youu.hehe :)

btw,slmat hari rya :)

Aida Azryn said...

wow. nampak meriah! hehe. :)

Pinky Pixie said...

@saharinasaharudin: jauh sungguh mcm HT. kihkih. tenkiu yunk. =)

Pinky Pixie said...

@Aida Azryn: kan.. sbb ramai. hihi

♥iDaYu aYu♥ said...

CANTEQ LA MACIX! jelesnyer!

Xavi De said...

hai mak cik...haha

Pinky Pixie said...

@♥iDaYu aYu♥: dia lagi cantik. aummmmm!

Pinky Pixie said...

@Xavi De: hai atok. =P

maCy said...

comelnye.. jeles la xpat na bgmbr ngn famili..

Pinky Pixie said...

@maCy: tahun depan amek la dgn family juga. hihi