Friday, August 26, 2011

♥ Edisi Khas Sempena Raya ♥

...♥ بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ ♥...

Assalamualaikum dan hai,


Alhamdulillah da 26 hari kita menjalani ibadah berpuasa. Semoga segala amalan kita diterima oleh Allah S.W.T Lagi 3 hari kita akan menyambut Hari Raya Aidilifitri. Di kesempatan ini, saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin. Semoga Allah menerima amalan kami dan amalanmu. 

Saya ingin memohon maaf andai ada terkasar bahasa secara sengaja atau tidak sengaja, melalui perbuatan ataupun percakapan kepada:
* keluarga terdekat, sepupu, sedara dekat, sedara jauh
* cikgu dan pensyarah yang pernah mengajar
* bos dan staff di Sports Planet yang bersama selama 5 bulan. Dan untuk bonus raya tu.   Tenkiu boss. 
* kawan #mukabuku yang seramai 1208. Nak sebut nama tak larat. so, ditujukan kepada semua.
* Customer Pink Heart Craft, maaf kalau service saya beberapa bulan yang lalu, memang bagi saya teruk gila. #meroyan tak habis-habis. Tapi ramai yang paham keadaan saya. Terima kasih atas sokongan. 
* Followers Pinky Girl Talk,  yang selalu singgah blog ni bagi komen. Maaf sebab saya jarang dapat balas komen awak atau singgah blog awak. #masalah kekangan masa.
* kepada Stalker juga. saya tahu awak baca blog saya sebab dapat detect blog awak.  kehkeh. Saya minta maaf kalau ada buat entry yang membuatkan awak sentap-sentap. 

Dan kepada semua yang mengenali dan membaca entry ini. 

#Macam ralat je guna perkataan saya. Ok, tukar mood kepada 'aku' plak. hehe. Tahun ni paling menyedihkan kot. Satu persiapan raya pun takda. Kalau tak, paling koman pun aku da ada sepasang baju raya dan kasut raya. Nak kerja sangat kan. Itu 'makannya'. Start hari raya aku akan dikira penganggur ke student ni? Yang pasti bukan pekerja lagi, Konpem dapat duit raya. Aci tak? kahkah. Jangan jelussss ya. Jaga diri dan keselamatan keluarga bila nak balik kampung tu. okbai.


32 comments:

saya_arief said...

selagi kad raya bermuzik xsampai kat tangan yang hensem ni.
kemaafan tidak akan diberi. hahhaa.

Elie Lily said...

selamat hari raya oh kakakku! jangan lupa duit raya untuk elie di sini! :D

Isyraq said...

Saya juga ingin memohon maaf, selamat hari raya.

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

selamat menyambut aidilfitri yatie..

Miss Lurve said...

salam cik pinky..mimi xkira taun ni nk juga duit raye..haha ape pun Selamat Hari Raye..

Pinky Pixie said...

@saya_arief: demm yuu. kad tu sampai thun depan kot. poasmen da cuti kan. kehkeh

Pinky Pixie said...

@Elie Lily: dtg uma ye adek. heee~

Pinky Pixie said...

@Isyraqyeah! 0=0

Pinky Pixie said...

@Syarifah Nornazrah Al Yahya: tenkiu naz. =)

Pinky Pixie said...

@Miss Lurve: mimie pon kne bg kita duet raye! haha.

saya_arief said...

kalau macam tu, tahun depan la wa bagi kemaafan.

kinn said...

selamat bergelar student balik. weeee ;p

Pinky Pixie said...

@saya_arief: x sempat nnti ashane woi. =(

Pinky Pixie said...

@kinn: haahaa. x best betol jd student balek. huahua

MiYOKO SuKi said...

selmat hari raya

Niesa said...

Selamat hari raya!!!lawa kad raya..ehe..(bodek sikit nak duit raya...)hikhik..

Pinky Pixie said...

@MiYOKO SuKi: smae tu yuu. dear,

Pinky Pixie said...

@Niesa: nah duit raye. limapocen. hihi

bunga said...

selamat hari raya n merdeka..maaf zahir dan batin..:)

dak eina said...

selamat hari raya gak dear.. n selamat pegi belajar... huhu maafkan eina if eina ade wt yt terasa aty ke pape... 0-0 k dear??? :)

Pinky Pixie said...

@bunga: wah, bunga wish scra pakej. raya dan merdeka terus. hihi

Pinky Pixie said...

@dak eina: haa, sentap2 pkara biase. eh, ade ke? kehkeh. yupp. 0=0 la kita.

Un Phat Lee said...

nak duit raya weyh

Pinky Pixie said...

@Un Phat Lee: nah lima pocen. men jauh2. kehkeh

Xavi De said...

Slamat Ari Raye gak..:)
perghh..bergaya sakan ngn kaen kapan..:D

maCy said...

header tu sgt comel..

salam raya ok :)

Pinky Pixie said...

@Xavi De: sampai hati kate tu kain kapan, kang betul2 yatie dikapankan baru taw erti penyesalan =P

Pinky Pixie said...

@maCy: maseh. hihi. samat hari raya juga.

saharinasaharudin said...

slmat hari raya pinky comels :)

Xavi De said...

alamak tacing ler pulak...haha...
k fine, dah lawa dah...:)

Pinky Pixie said...

@saharinasaharudin: comels tu tak. comot tu ye. hikss. samat ari raye jugak.

Pinky Pixie said...

@Xavi De: haruslah tacink. hurm, tanak kawan. haha