Thursday, July 21, 2011

♥ Bukan unfollow ok! ♥

Assalamualaikum dan hi!


gambar dari SINI

Pehh sempatnya nak menaip sebelum masuk kerja. Kira short entry la buat masa ni. Cuma nak bagitahu korang jangan pelik kalau muka aku ada dalam senarai followers terbaru kat belog korang. Disebabkan sebelum ni aku pakai account ymail pastu tukar ke gmail. Habis semua senarai blog yang aku da follow sebelum ni HILANG!. Orang lain tukar account ok je, cuma aku je yang buat tak jadi-jadi. hakhak. Makanya terpaksa la aku cari semula belog kesayangan yang selalu aku keep in touching-touching dalam alam maya ni dan follow semula. Senang nak dapat update kat dashboard. So, jangan cakap yang aku unfollow then follow balik. sekeh sorang-sorang kang. HAHA!


#entry ni da ditaip sejak pagi, baru nak publish sebab tadi ada mamat poyo (kali ni malas nak link kan sebab asek-asek nama dia je yg naik kat entry ni. huahua. gila kejam.) Dia bbm konon-konon tacink sebab aku baru follow sedangkan acc blogger aku yang problem. harap maklomm.. aku bukan unfollow belog korang. 

27 comments:

saya_arief said...

unfollow la kita orang nieh.
xpe..
one day..one time..
ada hari kita balas..
hahaha.
:p

Miss Kira said...

kalau nk ckp jugak..nak sekeh cenmana? hehehe :P

Aida Azryn said...

huhu.. ok faham2. :B

cikpia said...

komen tadak kaitan : baiklah, saya merestui hubungan pink-hijau ini.......

Pinky Pixie said...

@saya_arief: haramjadah betol lu ni eh. grrrr~

Pinky Pixie said...

@Miss Kira: kehkeh. sekeh betol2 kang. =P meh demo? heee~

Pinky Pixie said...

@Aida Azryn: maceh dear =)

Pinky Pixie said...

@cikpia: choi, salah komen entry ni. kahkah. restu2 jadah. huahua

Fi-Nurul Soosica said...

owh, patut la followers fiqah hari tu kurang satu, hoho, x pek kak ;) fiqah mmg dh lame guna akaun gmail dari time wat blog lagi...

Pinky Pixie said...

@Fi-Nurul Soosica: hihi. mane ade unfollow. ekeke. tula, akk dlu gune ymail. da kne tukar. hukhuk

dak eina said...

adakah mamat poyo tu org yg 1st komen entry nie? :P

komen xde kaitan kn..huhu

Pinky Pixie said...

@dak eina: memey pong. pandai lu macik.. kehkeh

Elie Lily said...

tu sebab elie tak tukar2 akaun!
takut jadi macam kakak la..unfollow!
heheh

Pinky Pixie said...

@Elie Lily: tukar aritu pun sbb tkot acc blogger ni kne tutup. hikhik

Syarafina Hamidun said...

patut lah pun :) hehehhe

Xavi De said...

pakcik xde kaitan ngn ini cerita, saje nak menyibuk...

Niesa said...

ouh..ssh2..haha..unfollow..unfollow yati gak.hikhik..nma yg tdk dimention itoo amat2 la diketahui..hahaha...teett!

n!da said...

patut la mcm pelik tgk cik yatie folow belog saye balik. dun wory. ur former acc pon masih ade dlm senarai folower saye. tak gone pon. ade je. hehe

Isyraq said...

owhhh... mcm tu... ehehehe....

Pinky Pixie said...

@Syarafina Hamidun: hehe. ye yunk =)

Pinky Pixie said...

@Xavi De: ciss. belasah gak pak cik ni kang. hehe

Pinky Pixie said...

@Niesa: sampai hati! haha. shhhhh!

Pinky Pixie said...

@n!da: haha. ade 2 muka yatie kat situ kan? lalalaaa~

ILA HonEyBuNNy said...

ohhh ptot la...

ila pelik tgk aik?? bukan ke dah follow....dalam hati tertanya2 jugak..hehe...

ok2...faham sudah..hehehe

Pinky Pixie said...

@ILA HonEyBuNNy: hihi. =)

hamzah ian said...

tibe2 aku rase sedih lak

sarah mohamad said...

wewit! dah follow saya belum? kalau sudi follow je, kalau tak takpeee hehe tak kisah :D