Friday, June 3, 2011

♥ Jodoh dengan kekasih yang gelap lagi ♥

Assalamualaikum dan hi!

Tak sangka aku boleh jumpa gambar lama ni. Zaman praktikal waktu belajar yang da lama berlalu. 2 tahun rasanya zaman tu berlalu. Dan aku boleh kerja kat situ balik. Sekarang ni kira da 2 bulan lebih aku bekerja kat tempat tu. Nampak background je da boleh tahu kat mana kan. Siang yang sunyi, malam yang meriah. Jangan mintak main futsal free plak eh. Pang sedas dua kang. miahaha. 

Sedang menjejaki akak tudung biru ni. Terus hilang tanpa jejak. sedih. sob-sob.

Tu dia kekasih baru aku, (gambar kiri ). Memang jodoh aku agaknya. Dapat yang gelap-gelap aje. HAHA! hancus planning aku bulan ni. Nak beli kamera pink yang aku cakap sebelum ni, lain plak yang aku terbeli.  Siap da survey bagai kamera yang diidamkan. Last-last sekelip mata je aku diijabkabul dengan baby gelap ni. Semua henset sebelum ni mesti aku beli pada tarikh lahir aku, 5mac. Cuma yang ni je lari dari tradisi. Tapi tak apa la, jodoh dan maut di tangan Allah. erkk..ni semua pengaruh kakak dan abang ipar aku la ni.. haha. 

#sekarang memang mood malas nak taip entry panjang-panjang. k, bai.

8 comments:

cikpia said...

best ke guna belekberi? nape aku tak berminat ek......????

Pinky Pixie said...

@cikpia: same la kita. x berminat pong. tp terbeli.. kahkah

Niesa said...

wuuuu..gelapnye kekasih yati..ekekek...pon nk tny...best ke pakai blakberi?(niesa tunggu jwpn sebulan akan dtg..haha..)

dak eina said...

cari la yg cerah sket bru sedap mata memandang~ huhu wah nk bb jgk tp xnk black.. nk white :P

cik nur said...

wahh rezeki kan btol tuh jodoh dan maut di tgn tuhan hehehe
tuh la kalo ikut tradisii nur bukan takrih besday tapi takrih dapat duit kutu hahaha

Pinky Pixie said...

@Niesa: da pakai selama beberapa hari, ternyata best! haha

Pinky Pixie said...

@dak eina: haha. xde jodoh la dengan yg cerah2.. =P

Pinky Pixie said...

@cik nur: hehe.. lame da xmain duit kutu tu. hihi