Monday, May 30, 2011

♥ Wedding Guest Book ♥

Assalamualaikum dan hi! 

Sebenarnya bukan bidang aku kot buat Wedding Guest Book ni. hihi. Kalau bab decorate pakai kertas ni memang aku lemah gila. Macam susah je idea nak keluar kan. Berselerak satu bilik. Nasib siap sebelum wedding kakak dia. Tempahan last minute juga ni, tapi aku cuba juga buat. Dan telah diposkan minggu lepas. Harap tuan punya berpuas hati dengan hasil guest book aku ni. Cover kulit buku je hijau ikut tema wedding. Dalamnya cuma macam album gambar yang aku hias sikit-sikit.








Dan minggu ni, aku dapat lagi tempahan wedding guest book. Temanya plak pink hitam. Feveret aku kottt..... ok, harus mencari idea sekarang! 

28 comments:

saharinasaharudin said...

nice la.pinky mmg creative :)

ohh ddy said...

u buat ke dear? boleh tempah kat u la ye? for freee? hehhehe

Pinky Pixie said...

@saharinasaharudin: ngeh2. benarkah itu.. nak terharu niiii.. huuuu T___T

Pinky Pixie said...

@ohh ddy: free.. omaigadd.. boleh.. tp xtaw la bila siap.. hihi

edaolala said...

wowww kreatif gilaa u dear :D huhu. thanks tego pasal komen box semalam dear :)

Pinky Pixie said...

@edaolala: tengs.. simple je kot. hihi. oh, ya. sokay je. sbb nak komen x boleh kan.. hee~

dak eina said...

buat polka dots itam pink! mesti comel. haa cepat pk idea tu sebelum kne antar g skola tuttt. hahaha *tak habes2 ai ni*

Pinky Pixie said...

@dak eina: haha. kita xnak masuk sekolah tutt la kakak!

ibnubaba_04 said...

ok..5 tahun lagi aku nk kawen..aku tempah..heee

Fika Rozaidi said...

suka yg warna hijau tu! nnt kita kawen bg free leh? :P

wannurfazrini said...

wow ni yg nak kawen ni :P

Pinky Pixie said...

@ibnubaba_04: haha. kemain kamu punya perancangan eh.. =D

Pinky Pixie said...

@Fika Rozaidi: insyaAllah.. tp mmg xtaw la bila boleh siap kan.. =P

Pinky Pixie said...

@wannurfazrini: calon da ade? cepat2 la kawen... hikhik

bunga said...

cantik..nak buat gak la nanti..hehee..

unieMARKS :) said...

wah ! comel ! gila jeles rah ! kemas pinky pny hasil . cntik .

Pinky Pixie said...

@bunga: hehe.. maceh bungaaa..

Pinky Pixie said...

@unieMARKS :): tenkiu dear.. =)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Lepas ni Shag nak order dengan YT gak lah. Dari hand-craft smp ke kad kahwin Shag nak upah. haha :D

Pinky Pixie said...

@Puan Besar Shag Yahaya: wahhhh.. da plan awal2 ehhh.. cepatlaa kawennnn.. hihi

CikGadis said...

cntekkkkkkk.. pndai awk buat

sarah mohamad said...

cantik! sweet je. sekarang kan style orang buat guest book hiks

nuruz said...

hello, tumpang tny, kat mana awk dapat kain mcm yg kat cover guest book kaler hijau tu ye? sebab sy tgh cari kain tu nak DIY handbouquet untuk wedding sy nanti. kat kedai2 jual barang2 jahit ade ke?

Niesa said...

wuuaa...kreatif2....boleh la tempah utk wedding niesa plak..ada diskaun tak?hikhik...(mcm xsaba nk kawen je ni...)

Pinky Pixie said...

@CikGadis: tenkiu dearrr~

Pinky Pixie said...

@sarah mohamad: aha. betul tu.. huhu

Pinky Pixie said...

@nuruz: boleh cari kat kedai buat hntarann..

Pinky Pixie said...

@Niesa: utk niesa boleh ajeee.. heee. cepat2 kawen!