Saturday, June 18, 2011

♥ Blog yang bakal di hack. Serius, cuak! ♥

Assalamualaikum dan hi!


Serius tadi da gelabah gila bila belog aku pun tersenarai dalam blog yang bakal di hack. Dalam beratus-ratus boleh terselit belog pink ni. Ok, nak berterima kasih kepada blogger ini: Sri Juju sebab alertkan aku pasal benda ni dan suruh aku tukar password. Ada juga link belog yang aku familiar sangat dalam senarai belog yang bakal di hack. Nak check klik : SINI. Nak senang cari klik CTRL+F. Masukkan link belog korang. Tukar password tu panjang-panjang dan guna campuran nombor. Dan dah tentu aku pun tak tahu betul ke tak kes ni. Macam tak ada motif nak hack blogger. Tapi aku pun tukar juga. Tolonglah, dari hack blogger baik korang hack laman ptptipu ker. Tak payah aku pening-pening nak bayar hutang yang melambak tu. ok, *gurau*, kalau betul pun ok gak. huahua. 

banyak sumber yang berkait, tapi aku baca dari sini: JALUT


26 comments:

hannafauzann said...

takotkan . hana ada dalam list T_T

dreaming iylia.. said...

saya x tersenarai. :( haha

Wanie said...

eh baru tau psal ni..
tp xleh check lak..huhu
xleh bkak gengblogger..

Cik Lidi said...

assalam,

sama la my old blog pon tersenarai..
sib bek dah rukar url but i lost alot of my follower.. ok cepat tukar password

dak eina said...

sbbkn hal nie, password pjg giler. xpenah2 bubuh password ngarut nih. huh

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

arrr~ naz pn ada dlm list! thanx for this info. nak tukar password cepat2 -.-'

❤‌Princess Nabilah ❤‌ said...

whoaa blog sy tersenarai

d_LA said...

rasanya sape yg ade acc geng blogger akan ada dlm list tu..link blog dla yg lama msk list gak..tp blog dla baru je kene hack haritu..pengsan la kalo kene lg sbb dah tukar PW yg super strong dah..langkah2 awal tkr PW dan PW jgn sm dgn FB, email dll..tp hrp berita ni x betul la, byk tu..

khairul akmal azman said...

kah2
blog kay xtersenarai
blog poyoness mmg kebal!

Jalut said...

tolong update awak punya entry ni.. cuba baca sini.. yang baru..

http://www.norfanil.com/2011/06/attention-senarai-blog-bakal-di-hack.html

Aida Azryn said...

aida pun dah check. blog aida xtersenarai dlm tu.

ecah mashuri said...

nasib baik xde.hehehhe.

Cik Yana said...

pehal nak hack belog cik Yana ni. Cik Yana tak kacau dorang pun. Ni nak marah ni. Hahaha~ buat la biar tambah dosa. Tak pasal-pasal nak kacau hidup orang.

Pinky Pixie said...

@hannafauzann: same la kite. wuwuwu

Pinky Pixie said...

@dreaming iylia..: untunglah.. hihi

Pinky Pixie said...

@Wanie: ngee. moga x kena.. =)

Pinky Pixie said...

@Cik Lidi: suda tukar dengan segera. berbelit-belit suda. hihi

Pinky Pixie said...

@dak eina: keselamatan yunk. huhu

Pinky Pixie said...

@Syarifah Nornazrah Al Yahya: insyaAllah xde pape la hendaknya.. huhu

Pinky Pixie said...

@❤‌Princess Nabilah ❤‌: tukar pswrd pnjang2.. belit2.. jngn smpai lupe sudah.. hihi

Pinky Pixie said...

@d_LA: thanx dear sudi bkngsi.. =)

Pinky Pixie said...

@khairul akmal azman: pehh, eksen kan.. blasah kang.. hehe

Pinky Pixie said...

@Jalut: ok, dear.

Pinky Pixie said...

@Aida Azryn: nasib xde.. =)

Pinky Pixie said...

@ecah mashuri: untunglah.. hehe

Pinky Pixie said...

@Cik Yana: heee.. sabar ye.. jngn mara2.. =)