Sunday, May 29, 2011

♥ Boleh bayangkan kalau ayah yang baca belog anak perempuan dia? ♥

Assalamualaikum dan hi! 

wahh. kemain kau yatie. hupdate belog sampai dua kali. padahal baru je kejap tadi publish. haha. Punyalah excited nak cerita kan. Actually tadi ternampak punyalah meriah orang dok tag sana sini kat facebook, satin shawl tu. Mahal gila kot. RM25 ke RM30. Ke memang camtu harganya. haha. Try tanya encik Google, boleh tersesat plak kat entry belog Nadia Khan. Kalau yang berminat nak pakai satin shawl juga, dan jenis jimat macam aku tak nak mahal-mahal, korang boleh tengok entry dia yang INI. Beli dan hantar jahit dengan kos RM10. Tak ker murahhh gilerrrr tu. tapi, kalau yang jenis tak rajin, boleh beli siap je butik online yang ada. hehe. 

Lepastu, ternampak plak macam-macam entry menarik kat belog dia. siap aku baca komen-komen lagi taw. walaupun aku tak komen. haha. baru aku perasan yang dalam banyak-banyak komen tu ada terselit anon. Rupanya anon tu adalah papa dia. Setiap entry dia, mesti ada komen anon a.k.a papanya. So, boleh bayangkan betapa sweetnya life dia dapat ayah yang sportrim? eh, sporting.. errrhhh.. mungkin bagi sesetengah orang rasa macam merimaskan kalau ada family yang baca belog kita kan. Tapi aku dapat rasakan connection antara diorang yang sangat rapat. Mesti ada terselit nasihat di dalam setiap komen tu. Haruslah aii jelesss... aku pun teringin jugaaaa. tetibe nak tacink plak. k, bai. Kat bawah ni belog dia...


#panjang gila tajuk aku kan. abaikan. 

20 comments:

dak eina said...

family eina pon ade bce gak blog eina sbb eina kn ade ping entry kt blog. tp diorang xkomen pon. kira cm stalker ah. haha

Pinky Pixie said...

@dak eina: ping entry kat belog ke fb mak cik.. haha..
ouh, dyorg bace senyap2 ehh.. hihi

sarah mohamad said...

ada juga family baca , pastu siap la kena kutuk2. hiks

Pinky Pixie said...

@sarah mohamad: sedihnya kalau kena ktuk.. huu. T__T

wannurfazrini said...

haha sweet je bapak dia . maklumlah nak tahu isi hati anak. bagus bagus :)

Pinky Pixie said...

@wannurfazrini: kan.. sweet je. jeles. =..='

Nadia Khan. said...

awwwwwww! hehhe
tu laa papa i mmg baca blog i. and akan komennnn! kadang2 nak update blog pun fikir dua tiga kali. haha.

btw thanks fr sharing my entry :)

Aida Azryn said...

hehe.. aida relaks je kalau parent n abng2 aida baca blog aida. ;D

Pinky Pixie said...

@Nadia Khan.: seronok kan dpt papa cmtu.. mau jugaa..mau jugaa.. hehe

no biggie =)

Pinky Pixie said...

@Aida Azryn: wahh. sporting la aida.. haha. kalau yatie, da malu kot... hehe

cikpia said...

my family pun 'pembaca tegar' blog aku.... he he... malu gila kot!! skang nie kalau balik umah or pi umah mak2 sedara, adik2 + sepupu + pak ma sedara + my own dad panggey aku CIKPIA YANG BERKATA2.... he he....

Admiral Hafiz said...

xnk family baca
xyah promot sgt la blog

ataupun letak gn letak identiti kat blog
biar misteri

yg 2 confirm org xknl kan.
hehe


Entry Terkini:
Review Jujur Nur Kasih The Movie Daripada Bukan Penonton Siri Drama Nur Kasih

Pinky Pixie said...

@cikpia: haha. mesti segan gila kan.. kalau da sedara mara sepapat sume bace.. hihi

Pinky Pixie said...

@Admiral Hafiz: haha. betul juga tu. jadi anon bblogger. xde org kenal.. hihi

Cik Yana said...

Satin shawl? Mesti licin kan? Cik Yana alergik kain licin-licin sangat ni. Heheheh~ Ayah cik Yana pernah bukak belog cik Yana. Ada sekali masa keluar tu tiba-tiba dia cakap kalau kat belog bukan main banyak perkataan keluar. Kat dunia realiti senyap je. Sepatah orang tanya sepatah dia jawab. Malunya rasa. Heheheh~

Lots of Love,
Cik Yana

Pinky Pixie said...

@Cik Yana: aha yunk. yg licin tu. hihi. oh, mcm same je kita. dlm belog je kuat mbebel. kat dunia realiti, xde la peramah sngt kot. huehue

NaEl said...

my parents pun baca my blog :)

shark said...

stakt ni adik je yg baca..
parent x on9 pun:)

Pinky Pixie said...

@NaEl: wahh.. best la.. tp segan kot.. hihi

Pinky Pixie said...

@shark: adik bradik xpe lg. kalau mak ayah yang baca. malu kot. hihi