Friday, May 20, 2011

♥ Projek baru ♥

Assalamualaikum dan hi!

Dah 2 hari aku terlencong dari buat craft. Harusnya da siap 8 biji keychain owl. Tapi hari ini da terkaraoke pula. Niat awal cuma nak beli buku untuk tempahan wedding guest book ni sahaja. Haha. Nampak macam menipu je alasan aku. Tapi betul, memang tak masuk dalam list pun asalnya. Peluang kot. Bila da tergerak hati dan kebetulan ada bilik kosong di My Box AEON Bandaraya Melaka, memang da tak fikir banyak kali la kan. Bosan gak asik karaoke dalam bilik pakai u tube je. kehkeh.  Suara tak sedap pun, bantai nyanyi penuh perasaan. 


Tujuan asal aku keluar malam ni nak beli buku ni je. hehe. Siap beli sampai 3 plak tu. Yela, sekarang masa tak banyak dapat diluangkan untuk pergi beli barang-barang craft. Ini pun 3 stok terakhir yang tinggal.  So, aku hanya perlu fikir design untuk mendecorate buku ni. Aku cuma pernah buat sekali je pun. Itupun khas untuk wedding kakak aku. Kenangan la konon  kan untuk sedara mara dan kawan-kawan dia yang datang. hihi. Ni kira antara item baru dalam Pink Heart Craft


Actually kain tu aku sayang sangat tapi terpaksa rasmikan untuk kakak aku. Jahat kan dia. kahkah. Semua kain Japenese Cotton memang aku sayang sangat. Mahal beb. Lembut. Design dia unik. Rasa sayang gila nak guna. 

#banyak kerja aku tertangguh. nak siapkan hadiah untuk contest yang aku sponsor lagi. erghhhh. tolong jangan ajak aku berfoya-foya lagi please! heee~bai.

8 comments:

dak eina said...

sponsor contest ape yunk?

Niesa said...

wahh!cantik!haha...lama dah x karok..

Myra Jay said...

Cantik.. :)
Takpe barang yg kita sayang kalau diberi pd org yg kita sayang insyaAllah dia akan hargainya kan :)

Miza Yusof said...

cantik :)

Pinky Pixie said...

@dak eina: tunggu dan lihat.. kihkih

Pinky Pixie said...

@Niesa: hee. ape lagi. jom karok same. =P

Pinky Pixie said...

@Myra Jay: aha kan. betul juga. =)

Pinky Pixie said...

@Miza Yusof: tenkiu dear~