Saturday, May 28, 2011

♥ Nuffnang dah tak macam dulu ♥

Assalamualaikum dan hi! 

Aku pun nak luahkan ketidakpuasan hati boleh tak? hikksss. Yela, ramai yang cakap Nuffnang dah tak best macam dulu. Dulu selalu bagi aku ka-ching yang agak best. Sekarang, tak hado tahu. Time tak hupdate entry dapat Buffered Earning. Time banyak hupdate plak, dia buat tak tahu. Oh, saje pancing aku supaya berblog semula eh. Da la tiap2 hari iklan kat side bar tu doplohempat jam terpasang je. Tapi earning tak masuk. Tak aci kan..kan. Ni yang rasa nak tukar dengan yang lain je ni. Grrrrr!


#da tak dapat nak sopink-sopink lagi dengan duit Nuffnang kan. T_____T

14 comments:

dak eina said...

kamu keje ngan nuffnang ke yatie? fuhh soalan ku.. amacam?? power tak?? hahaha!! cepat balas! :P

Ayeem Jemain said...

sensed2 pon masih boleh nampak gak. hahaha

Pinky Pixie said...

@dak eina: haha. soklan mmbunuh.. kalau keje dngn nuff, yt masukkn earning bnyk2 kat acc sndri.. kahkah.

Pinky Pixie said...

@Ayeem Jemain: nmpak je! bnda yg terselindung pun nmpak juga kan! haha

meaw said...

acecece,namau la sesedih eh...kena sabar n usaha lebih tu ^__^

Pinky Pixie said...

@meaw: hihi.. tacink sikit jeee... =..='

syAzAnA said...

banyak blogger skang. tu yg dia susah sket uh nak bagi earnings.

Pinky Pixie said...

@syAzAnA: betul juga kan.. hmpir sume kwan2 yatie da ade belog.. hehe..

edaolala said...

tak takpe. skg nuff da tak best cam dulu.,

Syafiq Salim said...

pakai laa advertlets..
Biar tak kaya pun, yg penting earning sentisa msuk sikit2....

Pinky Pixie said...

@edaolala: kan.. tulaa. pasal.. T___T

Pinky Pixie said...

@Syafiq Salim: hiksss. ya ka? mcm xreti je nk tuka.. hihi

Amirrah Zawani said...

BE skrg macam makin susah nak dpt kan.. =_=

Pinky Pixie said...

@Amirrah Zawani: tahu xpe. Rasa mcm nak beralih arah plak.. hihi