Thursday, February 3, 2011

♥ Terima kasih ♥

Alhamdulillah, sekarang da makin sihat dari demam dan sakit perut. Hati pun da pulih sedikit. Buat masa sekarang la. huahua. Walaaupun saya tak ada kawan in real life, tapi kawan-kawan blog pun jadilah untuk tempat berkongsi masalah. Kalau da penganggur, faham-faham je la. duduk rumah tak jumpa sesiapa. Nasib ada kawan internet. Luah perasaan pun di internet.   Tanpa internet, duniaku gelap gelita. kahkah. 

Hampir seminggu juga tak buat craft. Memang mood langsung tak ada. Faham-faham la kalau tak ada mood, memang tak berani nak buat. Nanti confirm jahitan senget bengot. Tapi hari ni da cuba buat. Nampak menjadi. Actually, tak boleh ikut perasaan sangat kan. Nak sedih-sedih pun tak guna. Hati sendiri yang sakit. Padahal orang yang buat hati saya terluka mungkin tengah bergembira kan. So, chill je. 

InsyaAllah lepas ni nak fokus pada siapkan order je. Kalau boleh nak juga siapkan sebelum wedding tu. Walaupun mak suruh tunda je dan siapkan lepas majlis. Mereka ni da lama order, biarlah benda ni dapat disiapkan secepat mungkin. Kita tak tahu apa akan jadi pada kita esok hari. Entah hidup lagi tak kan. Kena sentiasa bersedia. 

Terima kasih kepada mereka yang sentiasa bagi kata-kata semangat pada entry lepas. T.T


14 comments:

sri juju said...

yeah , kakak dh sehat >,<

KHAIRUNNIESA said...

Good!Alhamdulillah..yati yg bersemangat kental...xpe..kt cni pn yati dh byk kwn... =) We all love u babe..heee~

Farhan Zulhusmi said...

alhamdulillah...dah sihat....
owh....xpelah...klau sempat kan xsalah nak siapkan order tu...klau xsempat taangguh je dulu...

niDa said...

its good to hear that u are good now.... stay cute..

d_LA said...

demam yer..kalo demam kene mamam megi..hehe..dah sihat, Alhamdulillah..x pasan lak en3 sblm ni, sori dear sbb dla baru smpai smlm kat kg, terus tdo..hehe..take care oke ^__^

Amirrah Zawani said...

harap2 yati makin sihat..
happy2 selalu k :)

saya_arief said...

dah sihat ye.
bleh la buat gajah ijau.
hahaha.
;p

fyna said...

dh sihat jom blnja i mkn kfc..*tiba2*

Firdaus Kasim said...

bagus awk dah ok.. em nk tanya mcmana awk buat banner tue? leh ajar x?

yatie's EPISODE said...

aloloh~sian dye demam. hehe. tp skg da sehat kan? Alhamdulilah. ^^

Dia.Honey said...

selamat sehat kembali.....

F.I.C.K.R.Y said...

Alololooo.. keciannyer akak Fikk sorang ni. Ni gajah pink adek maner? Hahahaa..

dak eina said...

jgn sedih2 tau.. ade pape mslh~ cite ngan eina k!! ^_^

Firdaus Kasim said...

awk, nk tukar banner atau link leh?