Saturday, March 5, 2011

♥ Happy Birthday To Me. Sweet 21 ♥

Assalamualaikum dan hi!

Haishh, macam tak percaya da bertambah tua sedikit hari ini. *sedikit sahaja ya. Terima kasih yang tak terhingga untuk semua yang wish sejak pukul 12 malam tadi hingga la sekarang. Nak sebut nama seorang demi seorang memang tak larat la. Terutamanya kawan rapat, kawan facebook, kawan blogger, kawan crafter, customer Pink Heart Craft dan lain-lain. #serius terharu gila ok. Lagi-lagi ada yang da bertanya pasal tempahan untuk handmade craft. Rupanya ramai yang menunggu tarikh buka order tu. hehe. 

sebahagian dari rakan blogger yang wish. *wink-wink. 

Ada yang mendoakan supaya bisnes yatie main maju. tq juga. hehe. nampaknya tahun ni terpaksa kurangkan blogging, tingkatkan aktiviti crafting. Surat dari PTPTN da sampai kat rumah. Makanya kenalah mula bayar. Tapi memang tak sure mampu ke nak bayar guna hasil dari crafting. haha~

Untung juga tahun ni dapat abang ipar. Dengar cerita nak belanja kami sekeluarga makan ikan bakar malam ni. ekeke. ceria je muka pengantin baru kan. grrrrr. aii jeles. huahua.


Walaupun tahun ni sambut tanpa 'dia'. Tapi cukuplah sekadar 1 mesej ucapan malam tadi. #terharu juga sebab dia masih ingat. ececeh. lagi terharu bila mak dia wish pagi tadi dan adik dia siap nyanyi dalam phone call. sweet gila. ok sudah. 

*nak siapkan order dari Fyka~blogger pemes ni. hikhik. blog pink habis. #jeles-jeles. lama sudah peram order dari Fyka disebabkan busy persiapan wedding hari tu. padahal orang lain yang kahwin. kahkah. ok,sekian~


25 comments:

AiDa AzRyN said...

happy besdey yunk! :)

Fakhrul1409 said...

Hepi Birthday! :D eh, terlmbat ke cepat? hahahaa

niDa said...

rasanya blom terlambat lagi kan.. ok hepi bezday...

niniey_nOty said...

epy besday! ta sangka plak umo da 21. sme laa umo kte. tp u nmpak still young. awek muda ea? bley kongsi tips? heehee

MASZ said...

happy birthday awak

Puan Besar Shag Yahaya said...

Happy 21st Birthday sayam! ;D

.:|kamaryeah|:. said...

birthday kita serupa kah???
happy birthday dear~

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

yati syg, happy birthday okey. smga bisnes tambah maju :)

amanina said...

hepy brthday
;)

amanina said...

hepy brthday
;)

nurulfaridah said...

happy birthday yatie
may god bless you

nadea said...

happy birthday!!! :)

Cik Yana said...

Happy birthday cik Pinky. Akhirnya kite sebaya. Hahaha~

echah mashuri said...

hepi besday yaty!semoga sentiasa diredhai olehNYA.hepi bersma keuarga tersyg n insn trsyg.ehhehe...:)

tyka chou said...

hepy befday jugak! :)

d_LA said...

eh..eh, awek mane tu yg atas skali?cam kenal la..hehe..bestnye yatie msh mude remaja gitu..hp sweet 21 dear..hope yatie berjaya di dunia dan di akhirat^^

zuhanismohamed said...

selamat hari lahir yatie !

ala..tua2 yatie tua lagi saya ! he he

bunga said...

hapy birthday cyg..semoga anda sentiasa dirahmati-NYA

Muhd Fadil said...

:: selamat hari lahir my dear. cewah. haha...
moga sentiasa dilindungi, dirahmati dan diredhai Allah..

KHAIRUNNIESA said...

hepi besday yati...Allah bless u..owez..amin2...hepi2 sll..hee~

~cik tiram~ said...

hepy bufday sayang !

saharinasaharudin said...

hepi belated befday pinky :)

Lulu caldina said...

happy belated besday..semoga tercapai segala impian, dimurahkan rezeki dan sihat sepanjang zaman....yeah

HaNTwO said...

La muda lagi rupanya..pape pun selamat hari lahir...sori ye pokcik lambat wish :)

Fyka said...

haikkk...akibat jrg on9..
bru prasan ada nama sy di situ..