Wednesday, February 16, 2011

♥ Blog saya bermasalah atau saya ada masalah dengan Nuffnang? ♥


Assalamualaikum dan hi semua. Ok, ada sesiapa yang pandai bab-bab Nuffnang tak? Nak tanya ni macam mana konsep bintang-bintang yang ada pada bahagian kiri page Nuffnang tu berfungsi. Sebab untuk blog Pinky Girl Talk ni, semua unit iklan saya da pasang. Sebelum ni memang tak ada masalah la. Bahagian Large rectangle,leaderboard dan skycraper memang ada sebelum ni. Tiba-tiba buka sekarang, da tak ada untuk bahagian Large rectangle. Large rectangle diletakkan antara post kan? Nak ikutkan iklannya memang keluar. Macam contoh kat bawah ni. Tapi yang peliknya pada bahagian pemarkahan, tiba-tiba da tak ada. Digantikan dengan bintang yang penuh untuk bahagian Leaderboard dan skycrapper pula.  


 Ada yang mengalami masalah yang sama tak? 

9 comments:

ria said...

saya un x au sgt larh.. huhuhu

echah mashuri said...

erkk.xtaulahhh...ecah pun xpasti bab2 nuff neh.kena tanya yg lbih pkr.hehhe..sori dear!:)

saya_arief said...

jangan risaw..xde pape pown..
nanti ade balik la tu.

d_LA said...

nuffnang mcm prob la skang ni yatie..dahla duit dok takat tu jer..dh lame x bertambah..huhu..mcm mustahil kalo x bertambah..

bunga said...

xpasti lak tu yatie..bunga pom masih baru dalam bidang ni.

Cik Yana said...

Cik Yana pun tak tahu la cik Pinky. Tak dapat tolong. Huhuhu~ Cik Yana dah merajuk da dengan Nuffnang sebab tak pernah bagi BE pun. Da la semakin miskin ni. Hahaha~

Atsuko Ichirou said...

mmg iklan tu kdg2 ade,kdg2 takde kan???

kaizen said...

op cos ade care lain....
join SB ke...grup2 kt fb yg leh ker...

cunndaa said...

cunndaa pun tak tahu jugak mcm mana nak nolong nye...hehee