Tuesday, January 25, 2011

♥ Followers ke 300 untuk blog craft. Terima kasih ♥


Da cukup 300. Yeay! Meriah sikit kat Pink Heart Craft tu. Lalalaa. 

Followers ke 300: http://purpleblogers.blogspot.com/ Tq dear. 


Page tu pun makin meriah. Thanx korang!

cett, sempat update lagi ni. tadi kata nak tidur. serius macam tak larat nak menjahit sebab demam. seharian rasa nak tidur je. Zzzzz. 

8 comments:

ria said...

saya yg ke 302. . :)

Hezesuze said...

tahniah pada follower yang ke 300 huhu

AiDa AzRyN said...

hope get well soon k.. ;)

Amirrah Zawani said...

tahniah dah capai 300..
hasil kerja yati mmg terbaik..
cantik dan kemas.. suka tgk :D


p/s: baru nak like fan page.. tak tau kewujudan b4 ni :D

Puan Besar Shag Yahaya said...

Cepat sembuh ya YT sayam~ Banyakkan berehat. tahniah dah capai 300 pengikut di kraf ;)

sissyira said...

salam

tahniah...nak tunggu lucky number gak la..heheheh

HaNTwO said...

follower bertambah seiring dengan duit yang makin masyuk ye tak ? :)

sarah mohamad said...

tahniah pada follower yg ke 300 :)