Sunday, January 23, 2011

♥ Dapat trafik misteri dari seorang blogger ♥

Salam. Sumpah, gila penat hari ni. Dari pukul 2 lebih hingga 10 malam teman my mom shopping. Macam biasa, kena jadi driver bawa hampir 1 Melaka. Kalau boleh dia nak balik bila semua shopping complex yang ada kat Melaka ni tutup, rasanyalah. Ni Sempat update kejap sebelum lelapkan mata. 

Pagi tadi selesai balas komen dan bw kat blog yang tinggal jejak kat cbox. Tiba-tiba rajin kan. Sebab... nak tukar shoutmix la kononya. Tu pun lepas baca kat entry di blog Ika Honey Bunny. Selama ni memang tak perasan ada perbezaan antara cbox dan shoutmix tu.  

Oh, yeah sebenarnya nak cerita pasal refferer kat Nuffnang tu. Sempat la buka tadi sebab tengok kat gadjet comel tu, hari ni macam ramai yang masuk. Masalahnya, blog bukannye update pun. Terus siasat kat Refferals Nuffnang mana datangnya trafik tu. Mahu tak cuak, kot-kot ada yang tak puas hati dengan blog ni ke. Seram-seram. huhu.

Refferar untuk hari ni. Omg, siapa Lassie ni? hehe. Misteri betul. Seorang blogger boleh cecah 57 hits dalam masa sehari. Tak pernah jadi sebelum ni. hehe. Btw, still nak ucap thanx kepada ownernya dan anda yang lain sebab sudi masuk blog ni ye. Kalau saya tak sempat jenguk ,sorry sangat-sangat. InsyaAllah, bila free saya akan balas.

Ni owner dia. Blog kemas dan comel. i loike. hehe.

Selamat malam.

12 comments:

Cik Shag said...

Blog Lassie mmg kemas dan comel! Lagi2 baru je tukar domain. Makin comel nampak :P

echah mashuri said...

perghhh..rezeki tuh..eh.rezeki trafik.heeee

Ieqa Swetluv said...

wahh seronok tu dapat raferer tinggi.

dak eina said...

jgn lupa singgah blog sy... eh tetibe :P

Tok Esah said...

wah best tuh!!! hehe

lassiegewdix said...

hits from my baby bloggy ?
omg ! i pun tak percaye !
HA HA HA wek :P
tapi i memang oweys jenguk blog u :)
*perlu ker nyatakan itu ?

anywy i love ur blog .
pinky2 gitu ! :D

d_LA said...

cam familiar la nm tu..terbaik tuh smpai 57..

Mr. Swift said...

CAIR! ^.^

Btw polo anda sebab comel semacam je blog ni. :)


Psst! : Okay Mamak Mu Jahat! AIK?
Psst! : Dunia Kawan? Ada ke yang lebih baik dari yang terbaik?!
Psst! : YA! Memang Saya Ada Skandal Affair Dengan Isteri Rosyam Nor Pun!

bunga said...

semangat shopping mum 2..hee..

saya_arief said...

cik lassie memang bagus..
mamat hijau pown penah kene cam tuu.
:D

Mra Mastura said...

best nyee..sy nak mcm tu jugak.. >.<
hehe =) suke blog pink ni XD

n!da said...

hmm. macam menarik. nak singgah jgk la blog lassie tu.

tengs cik yati. hehe ^_^