Thursday, December 2, 2010

♥ Memang senang tukar template kan? ♥


Buat pertama kalinya saya berjaya tukar template blog. Ouh, sangat kesian kan? Serius, sebelum ni memang tak pernah dapat tukar template. muahaha. Korang nak cakap aii noob kan. Takpe-takpe. Memang hakikatnya dalam bab2 main coding or nak cantikkan blog ni saya tak pandai macam korang. Nak masukkan Nuffnang pun, saya mintak tolong blogger buatkan. 

Sekarang ni memang da banyak sangat blog tutorial untuk korang make-up blog kan. Setelah pencarian beberapa jam kat SINI, akhirnya berjaya juga pilih template untuk blogshop tu. Konon nak nampak macam laman web. Kalau template sebelum ni macam blogshop kanak-kanak plak. Tapi tema PINK tu memang wajib dikekalkan. hehe. Tab Menu tu, pun belajar dari tuto Cik Tom. Tak la semak dengan macam-macam info kat sidebar. 

So, pendapat korang plak macam mane? Sesuai tak dengan blogshop tu? hehe. Tq!


29 comments:

pinky ladies said...

xreti nk tuka.sob3 :'(

HonEyBuNNy said...

pink sgt la wajib kan...nice...

Hezesuze said...

adehh nak try tapi takot sume yg ado ilang mihahahaah

little cart00n said...

takleh lari dari pink ya sista?
hehehe..

Amirrah Zawani said...

pink itu wajib kan :)

Nescafe ais said...
This comment has been removed by the author.
Nescafe ais said...

Cantik template ni. Header pun cantik gak. :l:

syAzAnA said...

awww. PINKK!

nurulfaridah said...

cantik ;)

kinN~ said...

chantek sangat!likee! :)

AiDa AzRyN said...

nice2! :D

cokiedacomot said...

cantik je dear :)

echah mashuri said...

oh pinky girl..haruss lah pink.heheh

n!da said...

improvement!
i like improvement!
bagus3.

i3na said...

okey dah nih..
nice n simple..

ReiKo91 said...

Pinky girl cantik dah :)

HaNTwO said...

nak tukar tapi pokcik malas nak setting :)

green yg gorgeous said...

tq dear..kita pon x reti nk tkar template

cicakgirl said...

cantik baju baru blogshop kak pinky pixie :)

Izzan Salwana said...

I love yr stuff la :) nanti la beli lah. tapi, x reti la nk beli online2 ni sbb x penah buat. pape hal minx tlong ajrr yee? mekasehh

♥-- emieysandra --♥ said...

hai pinky..thu x cmne nk buatkan header 2 rapat dengan content blog..klu tau, share2 yer ;)

Tomato Gurl's Life said...

pink tue cute..congrats finally dpt tukar layout diidamkan :)

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

alahaii, u punya cantek sis.. fifiy punya, u know what, 2 kali bru tukar.. sebab sy tak pandai godek2..huhuhu:(

Wan Gerrard said...

cantik2 ^_^v

F.I.C.K.R.Y said...

Walau pon ianya pink, tetap menarik dan cun seperti tuan rumahnya hehehee...

I like that~ Nice one...

Kentut tu biarlah berpada-pada woiii~

Qaseh dalia adelia said...

hidup pink haha !

~cik manis~ said...

dh malas nk adjust tmplate blog. pning @.@

Haa Fakihah said...

sangat comel!!

saya_arief said...

try wat kaler ijau.
;p