Saturday, December 18, 2010

♥ Kotak Comment & Shoutbox serba PINK! ♥


Salam.
Wala buat pertama kalinya berjaya juga buat COMMENT BOX & SHOUTBOX warna pink tu. Da lama gila mengidam nak buat benda alah ni. Maklumlah jari ni fobia sikit dengan coding-coding yang ada kat blog. Macam biasa, kalau boleh semua yang ada kat blog ni nak warna pink. Muahaha. Tak pasal-pasal ada blog baru untuk testing dulu. Takut la juga, kalau salah buat. Fuhh, naya je kang. 

Kalau korang nak try buat juga, usha tutorial sini: Budak Nakal Blogspot. Ada banyak lagi tutorial kat situ. Ok, kalau nak ajukan soalan lain bolehlah terjah Koz, owner Budak Nakal Blogspot. hihi. 

Sekarang ni nak try buat exchange banner dengan blogger lain pula. Dari hari tu try buat, tapi bersepah-sepah. Kalau ada sesiapa yang nak tukar, tinggalkan link dulu. Nanti yatie ambil banner korang. Lepas da boleh buat nanti. huhu. Tq,


16 comments:

Admiral Hafiz said...

amnboi
sumernye nak pink


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Admiral Hafiz said...

typo
*amboi

sri juju said...

nak jgk ! nka jgk ! heheheh

Shag said...

Cik Tom ada tutorial kasi kemas exchange banner. SINI

Hehe ;) Makin PINK!

Amirrah Zawani said...

weewit.. makin pink :D

PhatLee said...

perrrh pink sioot kotak comment ni..cun. XD

HonEyBuNNy said...

wow.....pink gtu....i like...

honeyvsbee said...

phewww macam nak jugak nih tapi natilah baru jer duk adjust layout blog... :)

Hezesuze said...

clap3....fuyoooooo pandainye uols hehe

Cik Tom said...

wah pinky...tp jd embeded komen la erk kalo wat kaler...huhu

Yann Mazian said...

comel lah kotak komen nih yati... suke2.. wanrna pink gitu... :D

d_LA said...

wahhhhh..sume pink..mmg pinky girl la :D

Ryoma Ekhizen said...

chomel2...
semua nyer pink...
lembut jer aty bla bkk blig nie... hehehehe

Cik Tom said...

ok..blog ni xberat..so xde masalah guna embeded comment...

n!da said...

waaa.. comelnyeee.
improvement! i loikke improvement.
heheh

secantikmanis said...

dear macm ni barulah menunjukkan keperibadian u..blog u