Friday, December 17, 2010

CONTEST: What Berry Are You?


Ouch, tiba-tiba ternampak iklan Nuffnang kat blog Pink Heart Craft. Iklannya comel gila ouh. Terus la klik. Eh, ni bukan saja-saja klik ok. Yatie klik sebab berminat nak tahu lebih detail. Tak nampak lagi kat blog orang lain. hehe. Da masuk web tu, tercuba plak contest tu. Nampak senang tapi nak nak dapat point bukan senang. hihi. Tengok rank tu, yang ke- 8061. kahkah. kena cuba lagi ni. 


Hadiah pun best. Korang tak nak cuba? hehe. Senang beb! Ok, hari ni cuti buat craft la. Layan contest ni jap. Lalalaaa,

11 comments:

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

cam best. nak skodeng jgk laaa

Shag said...

All the best, YT! Malas lah nak join. Haha. Ayat sebalik batu ni.

HonEyBuNNy said...

ila pn nak skodeng jap...hehehhe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nk cb gak laa...

anamizu said...

nak skodeng gak la..hihi~~

~cik manis~ said...

nak joinnnnnnnnn :P

Hezesuze said...

tak pernah nmpak lak iklan nuffnang nie..adoooiii kene bw ler jwpnye haha

Sophia Rani said...

sounds interesting :)

dak eina said...

wahh nk join jugak la~~

saya_arief said...

tengah layan.

WerT said...

tengah layan.
ehh sma ngan komen kat atas..hahaaa