Monday, December 20, 2010

♥ Cerita semalam ♥


Salam,
Malam tadi sempat juga keluar celebrate birthday adik bongsu, Muiz di Pizza Hut, Jaya Jusco. Gambar banyak, tapi semua pakai kamera enset je. Blurr dan banyak semut. Tak clear! Baru perasan, gambar pizza tak ada. Lapar sangat, masing-masing terus ngap bila order sampai. Gambar posing-posing pun ambil masa tunggu pizza sampai. hee.


Ni beli time Pc Fair kat MITC semalam. Memang ketinggalan betul. Last minute baru tahu ada event tu kat Melaka. Lama gila tunggu. Nasib la bakal abang ipar bagitahu dan kebetulan dia pun beli benda ni juga. Sempat la kirim je. Dapat warna sakura pink. Ok la, janji ada nama pink. muahaha. Tak sempat survey pasal benda ni. Tapi rasanya ok kot. 32GB, 2X Faster than other USB 2.0 Hard Drives, 3 years warranty= RM145. Terpaksa beli sendri lepas usha abah, tak berjaya. hukhuk. Lepas ni nak jahit casing sendiri. Asek buatkan orang lain je. Sendiri punya tak pernah ade. huhu.



22 comments:

d_LA said...

WAHHHH..MESTI KALER PINK..SWEET JER :t:

Hezesuze said...

ekceli kan uols..apa function sebenor gadget tu ek?? weols nak gak tau...erge ok latuh bleh tangkap satu huhuhuhu

Admiral Hafiz said...

laaaa
kat MITC ade PC Fair ke?
seyes x taw


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

eiela said...

cantik pink tuh. 32GB lak tuh.

Latest Entri :
1) Blogger Yang Mengancam
2) Blog Giveaway dan Contest

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

peminat pink yg sejati yati ni..heee

twinkle twinkle said...

ahha bgsnya,,buat utk org lain dulu,,utk diri sendiri dikemudiankan,,xpe xpe,,berkorban :)

n!da said...

santeknyeee. kaler pink die.
soft2 pink. sakura pink kn?

xpe casing bole bwt kaler deep pink plak. huhu

echah mashuri said...

ohh pinky gurl betul la yati nie..hehehe

saya_arief said...

nak kek.

Shag said...

Wahh~ Sama lah kita punya external tu! Shag punya merah ;) Abah punya asalnya. Shag nak beli baru dia tak kasi. Dia dapat yg baru =.="

Happy Birthday, Muiz!! :D

edaolala said...

awww pink ! sukanyaaa <3

Yann Mazian said...

alololo. jeles pulak nengok external hard disk tuh. warna pink. hoho. :D

Amirrah Zawani said...

mmg wajib pink.. hehe!! :)

green yg gorgeous said...

mesti pink eh syg..hee..love pink too!

saida ( : said...

waaa ! pinky ! ilike ! suke suke~ jelesnye saye...

Cik Tom said...

comellllnya kaler pink....mmg yatie ni addict kaler pink ye...hihi

eyka syafieka said...

pink..cantik kak

HonEyBuNNy said...

pink ttp d hati..hehhe...cntk la kek birthday tu..nak kek cm tu gak la nti..hehhehe

.vna erman. said...

blog walking.btw,nice blog
feel free to follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com

Wan Gerrard said...

hehe harddisk pun pink gak ke..nice2 ^_^

ahsfantasy24 said...

wah..
nei btul2 pinky ^^,

cimut munniey :) said...

happy belated birthday to adik pinky :)

belikan cimut hardisk >.<