Wednesday, December 8, 2010

♥ Dapat Banner Cun! ♥





Salam. arrghh, gila teruja dapat banner cun melecun dari Ayeem Ayam. Memang puas hati dengan hasil pertama dia. hehe. Yeay, Sejak tercalon di Top 5 Blog Lawak Pilihan, makin hot blog mamat ni. Blog dia pun memang gempak dari segi layout. Dengan ayam merangkak-rangkak, rasa mau sembelih je sekor buat ayam kfc. muahaha. Tak caya? Apa lagi, serbu la. Lagipun sekarang c Ayeem ni tengah buat contest best. Tarikh tutup 11 dis ni. Omg, tak tahu sempat ke x nak join. hakhak. Tekan je kat gambar bawah ni. 


Gambar banner aii mesti nak sama macam header kan. Cuma posing je lain. kehkeh. Pedulik hape. Banner blog perempuan pink ni pun da letak kat sidebar dengan scroll box.   Tu pun dengan bantuan blogger famous ni. Kalau korang tak kenal, tak taw la nak cakap ape. hehe. Klik sini:  http://www.intanurulfateha.com/
Sanggup dia layan time malam-malam ni kan. huhu. Tq very much. 

Buat beberapa hari ni, mungkin yatie tak dapat balas jejak kat komen dan shoutbox. Serius, minta maaf sangat-sangat. Malam ni kena bersengkang mata siapkan order. Pada yang sudi singgah, jasamu akan dikenang selalu, hihi. 

Kalau yang nak exchange banner, nanti bagitahu kat komen ni ea. Nanti saya cuba buat ruang kat sidebar tu untuk exchange banner. huhu. 


22 comments:

sri juju said...

cntik gler banner tuu . jeles3 . hahaha

Ayeem Jemain said...

hahaha promote habis2an ni! thanks anyway! ;D

cokiedacomot said...

cute giler banner , blog cokiedacomot takde pun , hihi

dak eina said...

byr ke free nih?? kih kih kih

twinkle twinkle said...

WAA BETuahnya ;D

syAzAnA said...

fuyoo. syaz pun nak suh dye buat banner niee. hehe

zuhanismohamed said...

wow..memang cantik pun..hehe

Izzan Salwana said...

Seriously, comel gile banner, haihhh! jelezzzz. bhahaha

lea said...

cantek!!!
sy mahu jugak!

Fyka said...

blom ada ag syg..
tggu ayeem wat jugak,dh tempah...

Hezesuze said...

wow! cam terbang di awan2 awangan pulak kan banner tu hehehe

n!da said...

bestnye dpt banner.
siap joget2 plak tu. hehehe

AiDa AzRyN said...

Lawo la banner tuu. 0_0

d_LA said...

WAHHHHHH..SUME ORG ADE BANNER YER SKANG..JELES2..TOMEY LA YT..DLA NAK CURIKLAAA...HEHE

kozumi_ro said...

mmg cantik tahniah

Mieya said...

Huyooo cantik! :)

Un Phat Lee said...

fuyyooo.nice beb

saya_arief said...

cantik.

ika honey bunny said...

Comelnyaaa banner. eh, suke la tgk blog ni. comel!

HonEyBuNNy said...

cunnnn la banner neh...

Cik Tom said...

cun giler banner..cik tom nak jugak boleh ayeem??hehe...

syima said...

sy suke tgk banner blog nie..comey nk jgk banner comey (^_^)