Saturday, December 11, 2010

♥ Followers ke 1000 ♥


Salam. Ok, macam biasa. Cerita kelmarin baru nak update hari ni. Busy. Busy. Muahaha.
Nampak tak banner kat atas tu? Actually, Atyn ni la pelengkap followers ke 1000. Maaflah sayang, tak ada hadiah untk kamu. sob2. Tapi kamu belajar kat UITM MELAKA je kan. Nanti kita hang out ok, sebab aii orang Melaka. Oppss, terpromote. 

Cuma ada special entry sahaja buat kamu. hehe. Btw, followers lain anda tetap di hatiku. Korang pun special gak. Cuma tak sempat la nak terjah sorang-sorang. huhu. Akhirnya blog ni cecah juga angka 1000 kan. Itu pun dalam masa 5 bulan aktif berblog. 

Kepada yang dah follow dah unfollow blog ni, terima kasih juga. haha. Ingat aii tak perasan ke ade yang kurang. Disebabkan gadjet tu kat sebelah atas, memang senang la nampak followers berkurang seorang ke bertambah seorang. Mungkin dia marah saya tak follow blog dia semula. Maaf. Kalau orang yang jerit-jerit kat kotak cbox tu, saya jarang dapat jejak semula. Melainkan korang komen, confirm saya akan terjah.  


Tengok blog dia. Pink juga kan. Rasanya kebanyakkan followers kat sini ramai minat pink. muahaha. Ok what pink tu. sweet je kan. hihi. Sempat terjah owner blog ni, serius yatie paling suka entry dia yang ni: 

Sebab entry tu ada kaitan dengan entry dari saya yang INI. siapa yang jadi awek kaki dota mesti da boleh hafal bahasa-bahasa dyorang. sohai, noob, mcb, gg liao. Kan? haha.

Ok, tutup cerita pasal dota. Cuma nak bagitahu, followers berapa ramai pun. Saya masih yatie yang dulu. Tak wujud istilah top blogger ke blogger famous ke. Sebab blog ni lebih kepada personal blog. Jangan samakan blog saya dengan blogger lain yang sering bagi korang macam-macam maklumat berguna. Bila ada masa je, saya sempat buat entry tips-tips. Kalau busy melanda, bye-bye la blog. hehe.



22 comments:

Admiral Hafiz said...

wahhh
femesla blog ni
congratz!



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

~cik manis~ said...

cngrats cygg. nak jumpe yatiiiiiiii sumday ;))

Afiq Bukhari said...

waa cngratz follower da sampai 1k :D

Cik Yana said...

Pemes cik Pinky,,
nk otograf :P
hee~
follower belog cik Yana separuh dari belog cik Pinky,,
hee~

Amirrah Zawani said...

wahhh tahniah2 dah 1000 :)

kinN~ said...

tahniah2 cik yatie! :)

bungakuning . said...

Tahniah !!
dah dapat follower ke 1000
me jeles weh !
hehehe

atynasQ said...

woww ! ituu blog saya ! berbangga nie jadi follower yg ke 1000.. HEHE !
thanks cik yatie.. salam perkenalan.. :)

Bayu Kenangan said...

Tahniah....

echah mashuri said...

ermm..bila u nak sewakan tapak blog u untk promote blog i ek?ingt nak sewa la..heeeee..gedik x?huhuh
;pp

little cart00n said...

jelesnya! da 1000 org!
hihi..
hepi blogging ya sista! :)

d_LA said...

kire terer la 5bln blogging dh smpai 1k..bkn sng tu taw..congrats yatie !! u go girl !!

Yann Mazian said...

congrates dear! :D

memang betol kot, kebanyakan follower yati minat pink, termasuklah yann. ekekeke. :D

HonEyBuNNy said...

tahniah....;-)))

Un Phat Lee said...

fuyyooo...

eiela said...

tahniah,,ramai tuh follower..

Latest Entri :
Suara People Memang Gempak

AiDa AzRyN said...

tahniah yunk! <3

psssttt,aida tgk kt bloglist kamu,still kuar entry yg smalam.. npe eh?
huhu..

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

salam syg...
lama naz tak jengah blog yati...
ni br berkesempatan..wah2, dah ramai dh follower yati...congrats dear :)

n!da said...

tahniah cik yatie!
hehe. cik yatie xpnh xtgk belog saye.
saye terharu tau. xmungkin sye unfollow belog cik yati. ^^

lebbiuu. ^^ huhu

Cik Tom said...

tahniah dah 1k..blog yaty mmg hebat!

eyka syafieka said...

congratz sis...

Miss D'ya said...

wah..tahniah...mesti leh jadi blogger femes kali ni.hehe

http://miss-dya.blogspot.com