Thursday, December 16, 2010

♥Blog Personal VS Blog Craft♥


Salam. Motif gambar di atas? Korang da boleh agak tak? wuhuuu. Yeah, Blog Pink Heart Craft da berjaya berada dalam Google. Sebelum ni, sipi-sipi pun tak nak masuk kat Google. Maybe sebab blog tu terlalu baru. Bagi nama panjang-panjang kat blog craft tu pun 1 kesilapan. haha. Panjang berjela, susah orang nak ingat kan. Sebut pun macam terbelit-belit lidah. Aih, nak ubah susah plak. Sebab kat fan page facebook pun tak boleh ubah nama kan. Grrrr. Maka akan kekal la kot nama tersebut. 

Statistik orang yang view blog craft lagi tinggi dari Pinky Girl Talk. Arghhh, malu-malu. Tak ada orang baca pun blog ni. Sob2. Tak nak menaip lagi la. T.T. Blog ni tak best!



5 comments:

Shag said...

Alaa. Tamo lah majuk majuk. Ini buktinya, YT kena cari jalan lain nak lawan belog kraf sendiri :P

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

naz tetap pengunjung setia blog ni la syg :)

Rara Farah said...

eh..blog nieyh fofuler hape....tp slalu tgk blog 1 lagik...hehe

syirakhalid said...

blog ni pun ramai gak yg sll baca :-D

Ryoma Ekhizen said...

sellu jer baca blog pink girl talk...
jgn lah nak sedih2 erk...