Thursday, December 30, 2010

♥ Cerita Tahun Baru ♥

Ah, baru sehari private da menaip balik. Sah-sah gian nak berblog. Ouh, semua orang cerita pasal bola, pasal khairul Fahmi, pasal awek dia yang merupakan seorang blogger juga. Tak perlu kot bagitahu siapa. Mesti korang da tahu. Eh, walaupun aii tak hupdate blog, semua perkembangan aii ikut ok. Maklumlah hidup sebagai seorang penganggur memang macam ni. Err, tapi memang salut kot dengan jejari runcing a.k.a gf c Fahmi tu. Buka blog dia waktu pagi, followers 1k. Buka blog dia petang terus jadi 4k. Omg, tp entry dia sweet-sweet gak. suka baca. sempoi dan manis. heee. Tiba-tiba lari tajuk. Semalam da terjerit-jerit tengok bola. Padahal sebelum ni tak pernah pun nak layan. ngee, tutup cerita.

orite, mula-mula private blog ingatkan boleh concentrated pada order yang makin bertambah.ok, tak nak merungut. Nanti kena marah lagi. huhu. Misi tahun hadapan, nak pow abah mesin jahit. kehkeh. Sekarang tengah usha-usha apa yang patut. Maklumlah sebelum ni mana tahu menjahit. Belajar menjahit pun dari internet. Terkial-kial ikut step dalam internet. Ni nak belajar jahitan guna mesin jahit dari internet plak. Entah ada ke tak. hihi. Kalau tak dapat mesin jahit, nak tutup kedai la. ngeh2.

Selain penuh update pasal bola, cerita 'esok cuti' pun hot kan. maklumlah nak New Year. Serius terasa macam kejap sangat. Da bertambah angka lagi 1, da boleh mengundi nanti. errr. Tahun depan gak akan hilanglah seorang peneman tidur, peneman nak bertepuk tampar a.k.a teman 'dush2'. Yeah, my sista akan......... hukhuk. Kena tidur sorang-sorang. Tsk..


12 comments:

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

aww~ dua2 hot :)

cimut munniey :) said...

sista cik pinky p mano?

Hezesuze said...

uiks sista married ke study??

PuPeL said...

wah..dah ada cerita taHUN baru ye :)

AiDa AzRyN said...

pandai posing.. :D

eiela said...

bagusnya nak beli mesin jahit. hope tercapai cita-cita tuh.

Latest Entri :
Azam Tahun 2011

madi said...

kompem akan merindui beliau..hehe

Cik Yana said...

cik Pinky sebut pasal mengundi, teringat pulak yg cik Yana tak daftar sebagai pemilih agi,,
hahahah~
umo da 22 tak daftar lagi :P

CIK TOM said...

hehe..dah boleh mengundi..jom mengundi nati ..huhu..comel sgt posing :)

Pendekar Berkuda said...

hehehe... ramainya mencanak komen di sini...eh?? ramai ke?? hehe...

HonEyBuNNy said...

Selamat Tahun Baru~~~

F.I.C.K.R.Y said...

Kepada akak, adek nak ucapkan Selamat tahun Baru kat akak~! Tanam jer azam banyak², jadik ke tak belakang kire hahahaa...