Friday, December 31, 2010

♥ Saya meluat dengan Aimie Harmelia(gf khairul fahmi che mat keeper malaysia). Ade juga page macam ni? ♥


Tadi terbaca post dari blogger hot, En Ben. Tajuk dia memang pun hot juga. Ingatkan dia yang meluat dengan gf Keeper Malaysia yang tengah meletop-letop ni. Rupanya keyword untuk Nuffnang. Mana-mana pun orang dok sebut kan. Kalau kat blog mesti ada terselit entry pasal jejari runcing kan. 

Tak tahu la sapa yang meluat sangat dengan Elia ni siap ada page khas untuk dia. Saya meluat dengan Aimie Harmelia(gf khairul fahmi che mat keeper malaysia)270 orang da like page tu, tapi komen kat page tu banyak yang hentam si admin. kasihan sungguh. Nak teka si admin ni lelaki ke perempuan pun susah. hehe. Siap suruh c apex cari awek lain lagi cun. huh. Pemikiran yang tak matang di situ. 

Ok, rasanya setuju dengan seorang bro yang komen. Hapuskan page tu. 

Step 1 ; Report Page
Step 2 ; Tick Contains hate speech or attacks an individual
Step 3 ; Submit .



25 comments:

Ajeyy Khalid said...

Waaaa , best !
Nanti follow Blog saya ek ;)

cik tomyam said...

ha ha ha.macam macam.

Hezesuze said...

kaki jeles arr tu huhu

lavender harum wangi said...

huhu, manusia pendengki~ xmemasal jek nak buat page camtu.. :p

Permata Yang Dicari said...

uit..dengki sungguh sesape yang wat page tuh...sy yang minat muslim tak plak wat fan page suruh hack noraida puteh..HHAHAHA

luna Q jimat said...

rasanya page da kena delete..da xde kat fb..hehe bagus!

wannurfazrini said...

aik dah deleted da page tu?? baru nak usha . bagus la kalau dah deleted . awek dia x bersalah kot !

dak eina said...

mjur eina xjeles tgk diorg. huhu

Aretikz said...

Hehe.. sadis sungguh.. kes jeles la tu.. hoho..

Yann Mazian said...

huhuhu. mmg penjeles sungguh orang yang buat page tuh. entah apa2 lah kan. huhu. kesian plak dgn elia tuh. huhu.

green yg gorgeous said...

gila dengki tgok orang bahagia~
ngok ngek

Siti Fairuz said...

dia orang jeles lah tuh .

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

jeles arr tu, admin yg wat page tu tak fofular.
btw, happy new year dear :)

AiDa AzRyN said...

De je org dengki.. haish..

PuPeL said...

haha..macam2 kan..sabau je la..si admin jeles kot...

Cik Yana said...

tak pasal2 awek dia kene,,
yg buat page tu mmg gile bayang tol la kat khairul fahmi tu,,
tak sedar diri,,
hahaha~
dorg bdua tak de buat benda salah pun kat dia,,
x pasal2 wat page tu,,
hahhaa~
tibe2 emo pulak,,

Shag said...

Adoi. Fans kat situ bukan nak hentam Elia tp hentam Admin. haha. Kesian kesian Admin dia. Kompem sedih menangis lagu rock! :P

miss minn said...

comey...blog kamu best...no wonder follower kamu ramai...hehe...saya pun salah sorang darinya :)

miszlullaby said...

ML bace jugak blog die,sebab kawan ML lari2 dtg suh baca. Kawan ML kate budak tu kecik lagi umur die. Tu kepoh sket kot.Biarla die. Selamat tahun baru darling.=)..Semoga perniagaan awk bertambah maju ^__^

CIK TOM said...

hahahaa...kesian plk elia...ade jgk org buat fanpage camtu..pelah manusia ni..tue pun nak buat fanpage jgk...

HonEyBuNNy said...

kesian...kejam tol..uhuhu

azalia hjsalleh said...

org dengki la tuh
nak sgt kat KF tp sygnya dh de makwe
npe la x mo rebut2 Kuna , chumel jugak dia tuh

Syariniey Amran said...

kedengki lah tuh
kalau dah pemes
camtu la,, ada je y xpuas hati kan
tak baek betul diorag ni.ishh

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ada2 je duniaa sekarangg..and khairul fahmii tetibaa jd isu hangatt either di indon n malay tauu! haiyya....kelantan be more popular then:D

n!da said...

ade ke patot ckp mcm tu?
jeles ckp jela jeles.
klw da jodo. huduh mcm cipan pon, jadi laki ko jgk.
ngade. da xde keje laen nk mendengki orang je tau.
haihhh!