Wednesday, December 22, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011

Da  2 orang tag. Terima kasih pada Eyka Syafika (budak pink yang comel)  blogger saya aRief (mamat poyo yang glamour) kerana menobat saya sebagai blogger peramah. cehh, bajet gila. Dush-dush. Tak tahu la sempat ke tak kan. Tengok kekosongan makin sikit. Tak apa, cuba jaya. muahaha. Apa yang korang perlu buat?




Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalamlist blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
  1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';
  2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;
  3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini >http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
  4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.
Anda telah di tag:

8 comments:

saya_arief said...

mane ade poyo..
;p

eyka syafieka said...

hehe..welc0me

Cik Yana said...

Saja bukak belog cik Pinky sebab dah lama tak singgah.
Tiba-tiba...
Tiba-tiba...
Tiba-tiba...
Nampak url belog sendiri.
Hehehe~
Mekasih tag cik Yana :)
Gud luck cik Pinky :)

Cik Tom said...

eh cik tom kena tag..hihi..ok sat cik tom buat ye..tenkiu dear :)

Cik Tom said...

sori dear..xsmpt nak join..buka blog tue..dah tutup pun..hehe..

green yg gorgeous said...

nge..bes3..
blogger peramah 2010 jatuh kepada..........................

Hezesuze said...

aduaaii tak sempat join arr hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hiks! c0ntest ape ni. festime melihatnya. nak jeng0k sat.