Sunday, November 28, 2010

♥ Syoknya menang contest ♥

Salam. Sebenarnya nak post entry ni malam tadi. Tapi disebabkan aktiviti mengejut dari adik beradik lain, terpaksa post pagi ni. Aktiviti apa? Mandi air panas di Gadek je. Malas nak cerita la, cerita tanpa gambar ni tak best. huawawa. 

Hati berbunga riang pagi semalam disebabkan saya berjaya menambat hati seseorang. Nak tahu lebih lanjut, klik sini

Tak sia-sia buat research pagi-pagi bersengkang mata buat entry untuk mamat hijau tu. haha. 

Nota kaki, tangan dan mulut untuk penganjur: actually entry tu bukan sahaja semata-mata untuk join contest tu dan menang. Semua review saya mengenai blog tu, adalah pandangan peribadi yang lahir dari hati yang tulus dan ikhlas. ha, ambek kaw, geli gila ayat. Mana la taw, kot-kot ada yang tak puas hati ke. Kan cik Pia. haha. 


21 comments:

Innanie | Ariffin said...

congrates! bagi tips sket cemana nak menang ni??? eheheh

AiDa AzRyN said...

Tahniah ye cyg.. :D

SyUhAdA said...

thniah ye~!

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

wahh..yati menang! beso lagi dier post nama..heee
congrats dear.

p.s : tambat hati sekali kot..hehee ;)

saharinasaharudin said...

congrats darl ^____^

little cart00n said...

congrats ya kakak ku sayang! :)

Admiral Hafiz said...

wahhh
congratz!


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Mknace said...

:):):)
tahniah

d_LA said...

kene banje dla ni camni..hehe..tahniah cik yatie..mmg layak menang :)

syirakhalid said...

andalah juara! hehe

Nurul chumel said...

congrates!

HonEyBuNNy said...

wahhh..tahniah2...

azaliahjsalleh said...

rezeki kamu la tuh
kita selalu x bernasib baik
hoho

PiKOk said...

tahniahhhhh!

Wan Gerrard said...

tahniah2 ^_^

nurulfaridah said...

congrats yunk :)

kinN~ said...

tahniah ye yatie! ;D

Miza Yusof said...

tahniah pinky girl :)

MiMiEy :) said...

tahniah.
wah, dah menambat hati abang arief erk ?
hahahaha

saya_arief said...

tahniah..
tapi belum transfer ag taw..musim tengkujuh..susa cket..
;p

Tomato Gurl's Life said...

congrats dear!!