Wednesday, November 3, 2010

♥ BE Nuffnang yang misteri ♥

Salam. 

Ni curi masa jap masa menjahit. huwaaa, gian nak menulis. Eh, silap. Menaip!
Orang lain busy dengan final, saya pun busy juga. Dengan tempahan. Time senang lenang da tamat. Minggu ni sama sakit dengan orang yang final exam. ekeke.

Dan time ni juga la, BE beranak kat Nuffnang tu. huhu. Sekali 3 plak aii. Kempen plak stop sampai 16 OKT je. mengapakah? 


Dan. 1 lagi terima kasih yang tak terhingga kepada followers PINKHEARTCRAFT di atas sokongan dan kesudian anda menjadi followers di blog tersebut. Akhirnya mencecah 100 orang juga eh. Kira ada yang berminat la kan..kan. hehe.



Dan yang terakhir. Sorry sangat-sangat tak reply komen kat blog korang. Followers baru pun, thanx sudi jenggah sini. Saya bukan sombong, cuma tak ada masa nak bermanja dengan korang. ngeh2.

Thanx NUFFNANG! Thanx juga buat korang-korang. Da macam ucapan ape ntah. hoho.



27 comments:

Amirrah Zawani said...

wah wahh...
dah semakin maju tu sbb makin busy..
tahniah tahniahhh :D

saya_arief said...

haha.manja la sangat..
;p

PuPeL said...

tahniah :)

AiDa AzRyN said...

Aida smp skrg xdpt2 buffered earning~ haha~ >_<!!

dak eina said...

huiyo....byknye BE dia....

Hezesuze said...

wah! byknye dpt Be...bleh arr banje weols makan nie huhu

.s.o.f.i.a. said...

aku merajuk sebab ko lama tak datang 'umah' aku!!!! =)

ezzu said...

gudluck...usaha lebih...hehehe

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

lama x nmpk post yati.
hm..kena manage masa la ni kan?
business makin galak :)
take care tau sis.

ween said...

cik pinky, cemana ye nak tau bila be tu tamat? :)

Tomato Gurl's Life said...

wah banyaknya be..masyuk!

Nisa A. said...

wowww
banyaknya BE
:)
hehe meh kita tolong klikk :D

Kamil ace[tm] said...

msok bnyk2..bole dpt air cond..hehe

d_LA said...

sukenye tgk BE bebanyak..best2..

Nurul chumel said...

wah..memang sangat jeles dgn kamu..byk nye buffered! geram je tengok!

Farah Sygs said...

blog kamo0 chantek..pinky2

~cik manis~ said...

rajinnye menjahit. pas aidiladha yati kene spare kan mase utk jahit manis pnye tmpahan lak tau. ;)

MiMiEy :) said...

tahniah sis.
blog sis cantik :)
macam tuannya

Yann Mazian said...

wahh. yati dah semakin bz sekarang ni ye? businesswoman berjaya. :D all the best dear! :D

LyNn'Azlina said...

belog ni cantik sbb tu nuff sayang kasi be...

hudhud said...

kat blog i dah takde iklan even ada BE pun :(

Arief Arf said...

pergh.
mesti makin masyuk ni.
follower makin bertambah, nuffnang pun makin meriah.
nice!

X)

echah mashuri said...

perghhh..cik pinky kita ni makin maju...chaiyok2..:)

miszlullaby said...

amboi banyaknye BE die...boleh la belanja ML nanti eh..jahit laju2 k?=)
mmuuahhxx..

Un Phat Lee said...

lu dah kaya nanti jangan lupe belanja gua air sirap. XD

Suey Al zahra said...

Tahniah kak makin sukses gitu..

Tak sabar nak tempah dgn akak !

cik lya said...

wow..congrates!!