Monday, November 8, 2010

♥ 1 projek selesai! ♥


Salam. 5 hari tak update blog. Ingat ada yang tak perasan, tapi ada juga yang tanya kat cbox tu kenapa tak update. Ha, ni nak bagi korang muntah tengok projek yang yatie buat sepanjang minggu lepas. Nampak semuanya macam senang je buatkan. Tapi hakikatnya, berhari-hari buat benda-banda ni. Sampai saket belakang oii. Tema dyorang ni purple. So, dari kad sampai la handmade keychain semua warna purple la. 

Handmade card sempena reunion yang di order oleh sis Lina. 

Handmade keychain untuk member perempuan. 

Ini pandangan belakang dress tersebut.

Handmade keychain untuk member lelaki.

Ini pandangan belakang t-shirt tersebut. 1 nama lagi tertinggal dalam gambar ni. adehh.



Jumlah semua handmade card adalah 18. Dan handmade keychain pula 11 ketol untuk yang perempuan dan 7 ketol untuk yang lelaki.








Terima kasih sangat-sangat kat sis Lina sebab sudi mengorder dengan yatie. hekhek. Sis Lina pun baru terjebak dengan dunia blog ni. Bolehlah jenguk2 beliau ye.hehe.

So, sekarang saya tengah siapkan 27 ekor anak burung hantu pula. Omg, kali ni macam nak tercabut pinggang pula. Tapi nak meraton jenguk korang. ekeke. Rindu weyh.



20 comments:

sri juju said...

kesian kak yat . byk btol kerje >,<
btw , cntik gler bnde alah tu . hehe .

dak eina said...

huiyo...yt kayo dh skang nie...nnt pegi melaka nk suh yt blanje!!! yay!!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

wow comelnye yatie buat ! :D suke tgk. kreatif gile.

Farah Sygs said...

cumel r...teringin na tempah jgk asenye..hehe

Hezesuze said...

padanler senyap sunyi jk dunia blog....huhu

wah cantik ler ....nk order ada diskaun rate tak??? hehehe

meh join lucky draw weols cekidot

d_LA said...

alaaaa.siyes comey la !!!!nak jugak jugak..nak jugak tempah nt !!

G.R.E.E.N.Y.G.O.R.G.E.O.U.S said...

dear...nk cmni gak...comel seyh..

wannurfazrini said...

wow ungu . my fev colour . comel :D

edaolala said...

lawanyaa :D

Arief Arf said...

pergh kreatif gila!
yang macam jersey lelaki tu sumpah style!
X)

helmi said...

cntikla hasil tgn awk..kalao nk tmpah gtau sini je blh??

p/s sy follow blog awk ye..menarik..:)
kalau sudi,jomla follow sy sama..

Suey Al zahra said...

Omg,omelllnya..
sure,suey akan roger2 nnti..

Keep doing ye Kak Pinky (:
kreatip sangat.

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

ohh, purple! i liokeee~~

inanina kamardin said...

ya ALLAH... terharu dik.. hahaha... but ada satu cite sedih.... mlm tu lpas reunion, ada baki lagi 1 coz ada yg x dpt hadir.. termasuk akk punye 2 laa..... akk bubuh dlm beg kertas yg yati bagi tu pastu terlupa amik... jap g patah balik dorg kata dorg x jumpa apa2 beg pun..... sedih nye..... so kira bahagian akk n bahagian budak tu xde la.... sedih....

HaNTwO said...

wowww makin kencang bisnes....agak2 bile nak open table untuk komuniti blogger??? heheheh

Amirrah Zawani said...

comelnya yatie...
kemas pulak tu.. :)

alinac lover said...

bgus nyer kreativ gtu.

smoga lebih maju okeh!

.s.o.f.i.a. said...

comelnya!!!!!!!!!! pompuan, nak card jugak!!!!

anak monyet bila siap??? tergedik2 nie....

Tomato Gurl's Life said...

comelnya...ciktom nak order gak yatie..tp tunggu dpt keje dl..hehe

MiMiEy :) said...

ya Allah.
cantik giler.
comel nye.
geramnye tgok.