Saturday, October 30, 2010

♥ Suka-suka je terjah orang eh? ♥

Mari mengenang kembali jasa mereka. muahaha.


Ni 1st time diterjah oleh seorang minah yang agak cool and rawk. Sejak mula-mula blogging, ni la kawan paling sempoi kat alam maya. Memang suka nyakat dia ni tak kira di blog dan juga facebook. heehee. Cuma sekarang beliau da kurang aktif, sebab busy study. Kembalilah segera cimut!. huhu. Nak baca persamaan kami. Klik sini



Yang ni bf alam maya saya. Ok, tipu. Jangan percaya omongan cik pia ye kawan-kawan. ngeh2. Tak ingat la macam mana boleh rapat dengan mamat ni. Bagi saya, dia ni memang friendly tak hengat dunia la. Selalu datang beromen berkomen kat blog ni. Nak usha pasal kad cinta buat mamat hijau ni. klik sini




Nampak tuan blog yang tersenyum tu? Ha, tula awek cun yang buat header blogshop saya. Sehari je siap header tu. Kira masa dapat header je memang terus jatuh chinta dengan header tu. Sweet je. Sebab kaler PINK kan. semua lawa. hehe. Nak usha dia confirm tak boleh, tapi kalau nak usha blog dia, klik sini. Siap buat review pasal blogshop dan personal blog ni lagi. muwahhh2. *terharu. 



Ni kali kedua mamat hijau ni promote blog saya. Marketing beliau memang mantap la sebab ramai yang jenggah blogshop tu dan terus tersangkut jadi followers. Omg, tak sangka ade juga yang memandang kerja-kerja seniku yang tak berapa nak seni tu. ekeke. Tajuk beliau telah menghangatkan blogshop saya hingga jammed blog tersebut. klik sini



Yang ni plak, salah seorang peminat Heliza yang turut buat review mengenai blog saya ni. Tapi ada pembetulan disitu, akak bukanlah blogger terkenal pun. haha. Hanya blogger cepisan yang suka merapu meraban jer. Style pun takde la sangat. Tahu lilit-lilit sampai terbelit kat leher je. hehe. Selamat mencuba pakai shawl ya Sri! Ceritanya di sini. 


Buat semua yang selalu support yatie, diucapkan terima kasih banyak-banyak. Oh, shoutbox tu bukan dibuang. Tapi masih jadi bahan kajian lagi. Nanti saya ceritakan lebih lanjut. hehe.  Perlu tidur awal, esok akan berjimba-jimba di Melaka Wonderland Theme Park

Thanx all!


20 comments:

~cik manis~ said...

wah wah bff alam maya eh.
manis pun dlu byk geng blogger mse awal3 blog tp smue dh terkubur dh blog nye. huhu

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

zama pun rindu si cimut :( zama dah takde kat hostel :( dulu tiap2 mlm begurau senda dgn die .

Un Phat Lee said...

nak itut.

dak eina said...

mula2 kawan ngan arief...pastu dot dot dot...hahahahaha

eT said...

sonok kan...ramai kawan kt alam maya...

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

bestnye kan byk kawan :)

Amirrah Zawani said...

wahhh selamat berjimba-jimba ya :D

NuR 'aQiLaH said...

wahhhhhh.
selamat berkawan. :D

p/s: adiah? muahhh. ekeke

Tomato Gurl's Life said...

berkawan biar beribu..
bercinta biar satu ;)

MiMiEy :) said...

bf alam maya ker?
wahahaha.
akk, mimie baru nak buat blog mereka yg saya suka part 3 dalam blog mimie.
dan slh 1 blogger yg bertuah ialah akk !.

nantikan..
hehehehe

AiDa AzRyN said...

wah~ nak ituttttttttt~ wuwuwu~

Hezesuze said...

wah uols pun suka berjimba2 ek ...mihahahahaha

Anonymous said...

hey hey cik pinky!cimut ini! :) terharu ade enrty psl cimut walau sikit HAHA. sorry i'm busy now!gile gile busy. nanti dah free sssseeeesanggggaaaatttttt kita citchat lame lame ehy. rindu kamu ecece! pnjng gile komen mcm essay HAHA. okay till ketemu! <3 youuu.

i3na said...

betul tuh dik..
find alot of new friends eventhough cyberfreinds only..
tapi they are cool

sri juju said...

cik pinky ! cik pinky ! >.<
haha . bile mrs pinky ? :PP

thanks ye !! :DDD

saya_arief said...

haha..kuat nye puji..
da makan belom ari ni..?
esok da makan..?
hahaha.

HonEyBuNNy said...

cik pinky yg cun....he2..bestnya g mnadi manda...hehhe

F.I.C.K.R.Y said...

Wahhhh! Akak ramai peminat laaa...
Fewwwiiitttt~~~~
Nanti masuk dalam paper pulak hehehee...


Jom terjah entry guwa :
Salji di bumi Beijing

Kamil ace[tm] said...

mne chatbox...bru nk spam..haha

.s.o.f.i.a. said...

chetttt!!! malu tapi mahu la tu....... hagak2 nak bermertuakan orang kelantan, janngan lupa roger yer!!!

yang, nak order la paul frank 4 bijik...... siyes ni!