Sunday, October 24, 2010

♥ Saya Bukan Blogger Otai ♥

Salam.

Betul tak kalau saya cakap jangan nilai seseorang blogger tu dari jumlah followers? Kan saya da kata sebelum ni blog saya lebih kepada personal life dan saya suka membebel apa-apa yang saya rasa nak taip. Ok, memang malu sebab blog ni tak ada info yang menarik pun. Update pun sekali dalam sehari. Paling banyak pun dua kali dalam sehari. Memang tak boleh lawan En Ben la. 

Saya pun hanya blogger picisan, tak ada nama & rupa. ekeke. pakej plak tu. Memang sangat jeles dengan blogger-blogger perempuan yang blog dyorang ni banyak tutorial pasal blog, stylo milo, resepi, dan macam-macam la. Contohnya?





Dan ramai lagi la. Ni yang saya kenal. Hekhek. Kebanyakkan guna nama sendiri kan.. kan... Tapi saya? Guna identiti yang tersebunyi. Muahaha. Blog ni pun asalnya dari sekeping plastik.  Tak caya. Ni buktinya. 



Tambah pinky sebab.. ok, tak tahu. My sis yang bagi nama. hehe. Susur galur blog ni pun dari sebuah blogshop jual aksesori. Haha. Masa tu banyak gila beli rantai konon nak jual. Last-last busy belajar, rantai tu semua tuan kedai yang pakai. Muahaha. 


IKLAN: Ni item terbaru yatie di : pinkheartcraft.


Cupcakes Brooch!


Pandangan depan. Semua still available.


Pandangan belakang brooch tu..

Untuk yang brooch ni, saya tak ambil tempahan. Cuma jual apa yang da siap je. Kalau berminat boleh email: yatie_pink@ymail.com





17 comments:

Tomato Gurl's Life said...

ciktom pun rahsiakan identiti tuen blog..lg best kot..huhu...

btw comel la brooch tu..bpe ek rege??huhu..

BEN ASHAARI said...

saya pon rahsiakan identiti.. baru best .. kan kan ... ;)

Pinky Pixie said...

pehh, sekali en Ben komen entry ni. haha. macam mane dy boleh taw entry ni ade nama dy plak.. adehh. *malu

cacing said...

jom kite lancarkan operasi "buat blog guna nama ke-2" hehehehe

.s.o.f.i.a. said...

aku buat guna nama sendiri sebab aku gila glamer........... muahahahhahahah!!!!

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

terpulang dgn indvdu sbnrnya tuk guna nama sbnr ke, nama pena ke...tapi naz tetap selesa menggunakan nama sbnr.. takde la unsur2 penipuan kn? hee~ tapi naz lbh suke mengarot bila tulis...lantak la kan,org nak kutuk ke hapa..peduli apa.. belog saya okeh! heeee

d_LA said...

tp blog ni comey, kemas jer..tingin nak template camni gak..yatie kan kreatif, pndai wat craft..dla x pndai wat bnda2 camtu..jeles tgk..hehe..

MiMiEy :) said...

eyh, akk blogger hebat+otai lah.
sape kata x otai?
lg pon nama akk guna sekarang senang ingat. PINKY GIRL TALK. x pernah lupa. siyez !

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

bg satu brooch tu as birthday's gift :D

Fyka said...

makkk aiii berpinau bjik mata i tgk ade nama sndrik...hikhik,btw blog cik pinky cantik okayh...admire nih..

Isyraq said...

rahsia lebih bauik jika didunia siberr... huhuhuhu...

HONEYBEE ANJELL said...

cik pinky yati ni kira sifu lah jugak.

btw, love the brooches~

HaNTwO said...

memang otai pun...tengok nama pun dah tau otai :)...tgk abg ben siap komen lagi tau heheheh..

Hezesuze said...

nak jugak brooch tu...cantik siut!!

n!da said...

takde tempahan?
OH NO..
sigh

Un Phat Lee said...

err gua pun rahsiakan identiti jugak.

- tiru ayat Mr Ben - ehe XD

Nurul chumel said...

be the best among the best!