Monday, October 25, 2010

♥ Ada Apa Dengan BEN ASHAARI ♥

Salam. Kalau korang blogger tegar mesti kenal siapa Ben Ashaari ni kan. Tak pernah dengar? Maybe tak cukup tegar lagi. ekeke. *kidding. 

Semalam waktu saya check email, keluarlah nama seperti dalam gambar tu. BEN ASHAARI. woah, serius saya ingat ada budak yang main-main guna nama En Ben ni. Orang popular macam dia ni confirm tak dapat elak dari pencopycat seantero dunia kan.. hekhek. Serius, menimbulkan misteri sehingga gelabah buka blog. 

Then, buka ruang comment tu, oh. amat real. memang dia ada komen sebab nampak muka beliau di situ. hehe. pastu di butang followers pun ada terpacak muka beliau. Sesungguhnya saya merasa pelik sebab beliau macam tahu-tahu jer ada nama beliau dalam entry tersebut. Macam kena seru. Fuhh, nasib tak mengumpat. Tak caya boleh tengok SINI. 

Tak sangka plak en Ben boleh singgah komen plak. Dengan followers dia semasa entry ini ditulis adalah sebanyak (3584) orang. Agak-agak kalau korang kat tempat dia, ada masa ke nak buka blog satu-satu then komen. siap jadi followers bagai. Erm, yang saya tak boleh lawan, satu hari tak tahu dia update berapa entry. Heee. Dalam kepala beliau mesti idea mencurah-curah hingga ke ladang gandum. Saya nak taip 1 entry pun da kira nazak berfikir. 

Terima kasih en Ben kerana sudi singgah. Semoga terus berjaya. 


23 comments:

saya_arief said...

otai tuuu..

dak eina said...

huiyo~~~

Hezesuze said...

pernah dgr nama dia..tapi xpernah terjah blog dia huhu

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

pnh skali terjah blog dier...
gara2 kwn skola naz.. cik panadol tu.heee

murnimahyum said...

wow!!
tepuk tgn tuk cik pinky yg makin femes skang nih~~

MiMiEy :) said...

blog akk mmg femes :)

.s.o.f.i.a. said...

kagum kagum!!!!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wah giles la ben ashaari mai komen 2..sangt beruntung kamu ek..bile la beliau mau jengah blog kte agak nye ek..

Tomato Gurl's Life said...

tahniah yatie..yelah blogger camtu mmg busy..xsempat nak singgah semua blog..

cacing said...

en.ben tu mesti takde keje lain.... 24jam kat depan lappy sambil lyn org.... pai 3+++ tu.... fuh... berpeluh dahi...

AiDa AzRyN said...

Hebat kan en ben?hmm~ ;)

n!da said...

singgah jgk blog en.ben td.
tgk en3 lame.
plg xthn yg org igt die awal ashaari.
hahaha. die mmg byk idea.

Wan Gerrard said...

hmm terbaik la, tak pernah datang blog Gerrard lagi =P mustahil kot.hehe

HaNTwO said...

wowww tabik hormat sama pinky :)

+islamic craft said...

salam, thanks for visiting~

HONEYBEE ANJELL said...

WOWOWOW. haha. Tu lah akak pun perasan semalam. :D

.:|kamaryeah|:. said...

wah...tahniah ats kunjungan en ben~
kagum2~

F.I.C.K.R.Y said...

Wahhh! Akak kena terjah! Akak kena terjah! Akak kena terjah!

miszlullaby said...

kekeke..ML penah tgk ompuan sorang ni followers nak dekat 11 000.kekeke..congratz pinky^__^

GadisTerbilang said...

sape Ben Ashaari??? Sape sape???

o_O

ooo... satu opis dlu... haks3

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

perghhh sumpah best ! :D

shark said...

kemabng abis ler suar abg ben kita
suma blogger ltak nama dia
hehe

AMER said...

x kenal..bru lg dalam belog..usia 3/4hari..