Friday, October 15, 2010

♥ Jangan komen & jangan follow ♥

Salam.

Walaupun saya tak aktif sangat dengan blog sekarang pun still ada yang komen dan follow. Haruslah terharu nyah. Ahaakkss. Walaupun komen tak la berbakul2 macam blog korang, tapi saya tetap hargai. Yela, ingat senang ke orang nak drop komen kat entry kita. Saya pula tak ada masa nak singgah blog korang balik. Serius. Sorry sangat-sangat. 

Blog ni da tak ada apa-apa. yeah. =.='. Tiba masa akan tertutup juga...mungkin.. 
Ni semua salah craft2 tu. Grrrrrrrrrrrr. pasal mereka saya hilang nafsu untuk berblogging. Asik survey material untuk craft je. haha. 

Ini puncanya : KLIK


oH, boleh abaikan amaran di title atas tu. haha.


19 comments:

dak eina said...

ingatkan amarah apa td...upa2 nk gitau pasal hilang nafsu untuk berblogging...hak hak...

Kamil ace[tm] said...

cettt..ingtkn ape la td..huhu

.s.o.f.i.a. said...

ramai jejantan kat luar sana tengok citer blue untuk tingkatkan nafsu seks..... kalau nak tingkatkan nafsu berblogging nak kena tengok video apa ek.....??? ha ha...... ooops!!!

AiDa AzRyN said...

Haish~ suspender tol~ huhu

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

ingt yati marah lagi.heheee
dah ready dah bom tangan ni tuk letopkan depa. heee

xpe dear, kita berblogging ni kdang2 ikut msa kan...pentingkn yg penting dlu...

blogging, kdg2..jx nak luahkn pe kita rasa...insyaAllah..klu sume dah slalu g jenguk umah yati ni, xkn lari mana dah...mesti ramai komen..and tetap bertambah follower :)

Tomato Gurl's Life said...

ingatkan majuk..hihi..
terkejutz i..

Hezesuze said...

ish ingatkan apa tadi..dulik arr weols nk komen jugak...hohohohoh

F.I.C.K.R.Y said...

Percayalah~!!!
Akak takkan berhenti dari blogging ni...
I will support U~!!!♥

HonEyBuNNy said...

he2...sama la kita..ila pun nafsu blog kurg..sampai dah stop n privatekn blog..tp kwn2 blogger dk tya...ngeh3

SyUhAdA said...

ooh~
psl sibuk wat craft ke..
ingkn psl ape..
org kcau ke..

CONNIE said...

selalunya, kalau kita cakap jangan ni..itu yang lagi buat org nk buat..kn kn kn.. :)

Pinky Pixie said...

> dak eina : haha.. pdan muka eina.. werk.. =p

> Kamil ace[tm] : kenapa2? hihi

> .s.o.f.i.a. : erkkkk.. vdeo apekah yg kne layan ni cik pia? suspen betol la..

> AiDa AzRyN : jangan mara =p

Pinky Pixie said...

> Syarifah Nornazrah Al Yahya : maseh sis. syg lebey kat sis.. hihi

> Tomato Gurl's Life : xla.. haha

> Hezesuze : haha.. oo, degil ye. =p

> F.I.C.K.R.Y : haha. adeq terbaik la.. kehkeh. nak patrick la tu.

Pinky Pixie said...

> HonEyBuNNy : err, jangan lah smpai privatekan blog dear.. hihi

> SyUhAdA : haha.. yela.. sibuk menjaet..

> CONNIE : betul2... hee~

CiK QiQi said...

keh3..wt suspender je..haha

Pinky Pixie said...

> CiK QiQi : xla suspender sgt kan.. ekeke~

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

haha , pinky, xmo abaikan pun :P pinky duk survey bende tu pun kire ok la. untuk pelanggan kan :)

Amirrah Zawani said...

nk comment n nk follow jgk :P

MiMiEy :) said...

nak comment
nak comment
nak comment..

hahahahaha.
rindu akk.
tp mimie pon bz gak.
aduyai